« Έτσι Πολεμούσαμε… » η έκθεση φωτογραφίας από την 88 ΣΔΙ που σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και σε συγκινεί


Μια πραγματικά μοναδική επετειακή έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει η 88 Στρατιωτική Διοίκηση «Λήμνου», όπου χθες 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης της Λήμνου.
Μια έκθεση, που ο κάθε απλός πολίτης που θα την επισκεφτεί σίγουρά θα συγκινηθεί, μιας και τα εκθέματα σε γυρίζουν πίσω στα χρόνια της απελευθέρωσης της Λήμνου, του Βαλκανικού Πολέμου και τον αγώνα του Έθνους μας, μια έκθεση που παρουσιάζει τα γεγονότα των εποχών εκείνων που ενδεχομένως δεν έχουν τονισθεί όσο θα έπρεπε.

Η Επετειακή Έκθεση Φωτογραφίας στον χώρο τέχνης «ΑΠΟΘΗΚΗ» στο παλαιό λιμανάκι της Μύρινας, θα συνεχιστεί έως και τις  29 Οκτωβρίου και αξίζει να την επισκεφτείτε, θα λειτουργεί καθημερινά 10.00 με 13.00 και 19.00 με 21.00.

Χθες τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της τοπικής, εθνικής και θρησκευτικής πολιτείας
Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι για να δημιουργηθεί αυτή η εξαίσια έκθεση σε συνεργασία με το  Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και το Παράρτημα Θεσσαλονίκης, ολόκληρη η 88 ΣΔΙ συνεργάστηκε για την επιτυχία της έκθεσης με επιμελητή Σχη (ΜΧ) τον Λημνιός Σπαρής Εμμανουήλ

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε αποσπάσματα από την τελετή εγκαινίων όπου ο Διοικητής της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχος κ. Γρηγόριος Ρουμάνης καλωσόρισε τους επισκέπτες, και ο κ. Καμνής παρουσίασε ιστορικά στοιχεία και μίλησε για τα εκθέματα τις έκθεσης.




Κείμενο-φωτογραφίες -βίντεο Νατάσα Ταραράκη
 limnosreport

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά