Οι Ελληνες γητευτές των αιθέρων -Απίστευτες αερομαχίες Mirage με F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας

f16
Ολα τα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχαν στην άσκηση «Παρμενίων-2016» εντυπωσίασαν τόσο με τις επιδόσεις όσο και με την ετοιμότητά τους.
Τα περισσότερα βλέμματα όμως κλέβουν σχεδόν πάντα οι εντυπωσιακοί ελιγμοί των μαχητικών αεροσκαφών. Οι Ελληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας έδωσαν για ακόμα μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό.
Στην τελική φάση της άσκησης, η Πολεμική Αεροπορία έλαβε μέρος αμέσως μετά τη ρίψη των αλεξιπτωτιστών. Δείτε τις ενέργειες της Πολεμικής Αεροπορίας για απόκτηση τοπικής αεροπορικής υπεροχής και παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης. Σε αυτή τη φάση αεροσκάφος επιτήρησης ΑΣΕΠΕ ΕΜΒ-145 πέταξε πάνω από το πεδίο βολής Αετού στην Αλεξανδρούπολη.
Ακολούθησε αεροφωτογράφιση στόχων από ζεύγος RF-4 με συνοδεία Μ-2000, εμπλοκή και αερομαχία φίλιων Α/Φ Μ-2000 με εχθρικά Α/Φ F-16, προσβολή εχθρικών στόχων από A/Φ F-16 και F-4, εκτίμηση ζημιών προσβληθέντων στόχων από ζεύγος Α/Φ RF-4. 

Πηγή:  iefimerida.gr
http://www.limnosreport.gr/archives/100837
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά