Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας στην Α.Β. Ελευσίνας με εκδηλώσεις

Ετήσιος Εορτασμός του Προστάτη της Π.Α. που θα διεξαχθεί στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας (112ΠΜ) όπως και σε όλες τις μεγάλες Μονάδες του ΓΕΑ.
-Ελάτε, μαζί με την παρέα και την οικογένεια σας, να γνωρίσετε από κοντά το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό, τα αεροπλάνα και ελικοπτερα της μεγαλύτερης Μονάδας της Διοικησης Αεροπορικής Υποστήριξης που στηρίζουν το κοινωνικό προσωπο της Πολεμικης Αεροπορίας.
-Εδώ, έχουν ως μητρική βάση όλα τα Εναέρια Μέσα της Υπηρεσίας που εκτελούν αποστολές ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ - ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ - ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ - ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΥΛΙΚΩΝ.
-Ιδιαίτερα φέτος, προγραμματίζονται διαφορες εκδηλώσεις που θα εκπλήξουν τους επισκέπτες.
.
ΠΡΟΣΟΧΗ στις Ώρες Επίσκεψης Κοινού :
Σαββάτο 5 Νοεμβρίου 09:00 - 17:00
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 09:00 - 17:00
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 09:00 - 17:00
Τρίτη 8 Νοεμβρίου *13:00*- 17:00 (μετά τις 13:00.!!)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά