Conference on ' Defense and Security: State of the Art Technology' - Call For Registrations




Το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.) και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Ικάρων (Σ.Α.Σ.Ι.) -αξιοποιώντας την σωρευμένη γνώση, τις δεξιότητες, καθώς, και την πολυετή διεθνή και εσωτερική εμπειρία τους- στο πλαίσιο των επιμορφωτικών τους δραστηριοτήτων, διοργανώνουν από κοινού ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια επιχειρησιακού ενδιαφέροντος - τεχνικού κατά βάση προσανατολισμού - εστιάζοντας κατά ένα μέρος τις προσεγγίσεις και αναλύσεις τους, στην κάλυψη των απαιτήσεων των Ε.Δ με οργανωτική προσέγγιση και ορθολογισμό.

Από τις πρόσφατες δράσεις μας, θα θέλαμε να επισημάνουμε την εξαιρετική επιτυχία: (1) του Σεμιναρίου «Military Logistics» που επικεντρώθηκε στις απαιτήσεις τεχνικής / εφοδιαστικής υποστήριξης των Ε.Δ. και ιδιαίτερα της Πολεμικής Αεροπορίας (Μάιος 2016) (2) του Σεμιναρίου «Security & Defense Economics -Logistics Management, Engineering & Support» που απευθυνόταν σε παράγοντες της ακαδημαϊκής κοινότητας, της ελεύθερης αγοράς και ιδιαίτερα της αμυντικής βιομηχανίας, στις αρχές του 2017, και, (3) της ημερίδας: ‘Αμυντική Βιομηχανία - Τεχνολογία -Logistics, ως μοχλός Ανάπτυξης της Οικονομίας’ τον Απρίλιο του 2017 στο ΕΒΕΑ.
Με τις πρωτοβουλίες αυτές, συνεχίζουμε με το Συνέδριο ‘Security & Defence State of the Art Technology’ και το Σεμινάριο ‘Management-Logistics & Economics-Energy Fundamentals’, ευελπιστώντας να δημιουργήσουμε ένα « Defence and Security Operations and Support Reference Point», τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Διεθνή Χώρο, στοχεύοντας μάλιστα στο άμεσο μέλλον - ανάλογα με τις παραινέσεις, τις κριτικές και την αποδοχή των φορέων που θα τις παρακολουθήσουν – να συνεχίσουμε τις δράσεις αυτές σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο κλπ, τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Αγγλική.
Ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά, ακόμη και σε διεθνές επίπεδο, με πρωταρχική επιδίωξη την συμβολή μας στην δημιουργία μίας Ελλάδας δημιουργικής, παραγωγικής, θετικά μεταλλαγμένης, με αξιοσημείωτη ανάπτυξη στους τομείς της ΑΒ, Τεχνολογίας και Logistics. Προσβλέπουμε σε ένα υψηλό ακροατήριο: Στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Στελέχη των ΕΔ/ΣΑ, Οικονομολόγους και Μηχανικούς, αλλά και φοιτητές ΑΕΙ και ΑΣΕΙ, καθώς και κάθε ενεργό πολίτη, με εισηγητές και ομιλητές: υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, από την Ακαδημαϊκή κοινότητα (περιλαμβανομένων των ΑΣΕΙ), φορείς και Ερευνητικά κέντρα των Υπουργείων
Εθνικής Άμυνας και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Παράγοντες Διοίκησης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, διακεκριμένοι Αναλυτές, καθώς και επιφανή και έμπειρα στελέχη των ΕΔ και του Δημοσίου και Ιδιωτικού φορέα. Έχουμε την πεποίθηση ότι ο προγραμματισμός μας αποτελεί πρόκληση για τη διαχείριση των ποικιλώνυμων απαιτήσεων και λειτουργίας των Ε.Δ, όπως και κάθε επιχειρηματικής οντότητας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που εστιάζει στην εξοικονόμηση πόρων και την στήριξη της εθνικής οικονομίας μας γενικότερα.

Δίνουμε έμφαση στου άξονες:
-Επιχειρησιακή και Τεχνολογική Απειλή στην προσεχή 10ετία
-Εθνική Στρατηγική της Αμυντικής Βιομηχανίας και των Logistics
-Η Τεχνολογία και ο Ρόλος της στην Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια
-Military Reverse Logistics and Engineering
-The NATO CODIFICATION SYSTEM and the Technology
http://www.abc10.gr/images/Seminars-Conferences/Fotos/speakersconference.jpg
Φέρνουμε κοντά (1) την πολιτική & διοικητική ηγεσία και την αγορά (2) μια πλειάδα έγκριτων καθηγητών, διακεκριμένων και εξειδικευμένων αξιωματικών των ΕΔ, διδακτόρων, αναλυτών και έμπειρων μεγάλων στελεχών της ΑΒ&L οι οποίοι θα παρουσιάσουν/ απαντήσουν/συζητήσουν γύρω από τους παραπάνω θεματικούς άξονες με (3) τους Οικονομολόγους, Μηχανικούς, Στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Στελέχη των ΕΔ/ΣΑ, αλλά και φοιτητές καθώς και κάθε ενεργό πολίτη.
Προσδοκούμε σε μια θετική και σημαντική, για την επιτυχία της υπόψη διοργάνωσης, ανταπόκρισή σας, αναφορικά με την πρόσκληση που σας απευθύνουμε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: http://www.abc10.gr/vima/diafora/332-anastasios-basaras-defence-and-security-state-of-the-art-technology

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά