Αποκαλυπτήρια της προτομής του ΗΡΩΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
Πλήθος κόσμου και μεγάλη συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια
της προτομής του ΗΡΩΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ
Σε κλίμα συγκίνησης στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου εκπρόσωποι της Εκκλησίας, Πολιτικών-Στρατιωτικών Αρχών, Περιφέρειας, Δήμων, φορέων και πλήθους κόσμου τίμησαν την μνήμη του ήρωα Γιάννη Τζανιδάκη όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη...
Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κκ Ευγένιο και έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του στην πλατεία του χωριού.
Στέφανο στην μνήμη του Κρητικού ήρωα που έχασε την ζωή του στην εκτέλεση του καθήκοντος κατέθεσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, εκπρόσωποι αποστράτων-εφέδρων Αξιωματικών, ενώ με συγκίνηση μίλησαν εκπρόσωπος της οικογένειας Τζανιδάκη, και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο οποίος και παρέδωσε την Ελληνική σημαία στην οικογένεια του πεσόντα ήρωα για την Πατρίδα.
«Τιμούμε την μνήμη του ήρωα Γιάννη Τζανιδάκη που έχασε την ζωή του πριν ένα χρόνο στην εκτέλεση του καθήκοντος για την Πατρίδα.
Αιώνια η μνήμη του, όπως αιώνια να είναι η μνήμη όλων που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα με τελευταίο θύμα τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο» δήλωσε πριν λίγο στα ΜΜΕ στην Ελεύθερνα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
eaas.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά