Εκδήλωση για τον Άγιο Γεώργιο στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών




Εκδήλωση για να τιμηθεί ο προστάτης του Στρατού Ξηράς Άγιος Γεώργιος που συμπίπτει με τα 30 χρόνια από την ίδρυση του σχηματισμού της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο στρατόπεδο Γεωργούλα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επισημάνθηκε –μεταξύ άλλων – πως η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών είναι μια σημαντική δύναμη αποτροπής και είναι έτοιμη να εκτελέσει την αποστολή της, όταν και όπου απαιτηθεί.


Προσκεκλημένος ήταν ο Ευστάθιος Καπραβέλος, επίτιμος Αρχηγός  ΓΕΣ, που κατάγεται από το Λαύκο Ν. Πηλίου, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που βρέθηκε ξανά, μετά από 24 χρόνια αφότου αποστρατεύτηκε από τα καθήκοντα του Αρχηγού ΓΕΣ. «Πάντα είμαι κοντά στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών και χαίρομαι που σήμερα είμαι σε ανθρώπους που πιστεύουν και είναι αφοσιωμένοι σ’ αυτό που κάνουν και βλέπουν πολύ μακρύτερα για την αποτροπή και την άμυνα από πολλούς», τόνισε.

Ο επίτιμος Αρχήγός δεν σχολίασε το ενδεχόμενο μετακίνησης της Ταξιαρχίας από το Βόλο, λέγοντας ότι η αναδιοργάνωση είναι σωστή και οι ιθύνοντες του στρατεύματος έχουν όλα τα κριτήρια και θα δώσουν την καλύτερη λύση.


Ο Ευάγγελος Παπαδόπουλος ταξίαρχος Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Βόλου και διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, είπε ότι η σκέψη όλων είναι στα δύο μέλη του Στρατού Ξηράς είναι φυλακισμένοι στις φυλακές της Τουρκίας, στην οικογένεια του σμηναγού που έπεσε ανοιχτά της Σκύρου και στις οικογένειες όλων των αθάνατων νεκρών. Ερωτηθείς αν η Ταξιαρχία Πεζοναυτών γιορτάζει τα τελευταία της γενέθλια στο Βόλο, ο διοικητής δήλωσε πως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία  θα λάβουν τις αποφάσεις που πρέπει.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου, η πρώην υφυπουργός πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και η πρώην υφυπουργός Ζέττα Μακρή, εκπρόσωποι στρατιωτικών μονάδων και Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και τα 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας και 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας.
volos.ert.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά