Επίσκεψη Κουβελη στον Αγιο Ευστράτιο

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκαν τον  Άγιο Ευστράτιο. Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί είχαν συνάντηση με την δήμαρχο Μαρία Κακαλή, επισκέφθηκαν το Επιτηρητικό Φυλάκιο Αγίου Ευστρατίου, ενώ ξεναγήθηκαν και στο Μουσείο Δημοκρατίας.

Ο ΑΝΥΕΘΑ σε δήλωσή του  από το Φυλάκιο, ανέφερε: «Από το Φυλάκιο του Αγίου Ευστρατίου, στο νησί του Αι Στράτη, διαπιστώνουμε ότι εδώ υπάρχει ένστολο προσωπικό, στρατιώτες, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, αποφασισμένο και σταθερό στην επιτέλεση του καθήκοντος. Ο Αι Στράτης βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίο και οι εδώ υπηρετούντες  υπερασπίζονται τη χώρα, προστατεύουν την ακεραιότητά της».












Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά