ΕΚΤΑΚΤΟ – Οι Τούρκοι “εμβόλισαν” σκάφος του Λιμενικού στα Ίμια


Οι Τούρκοι το “χοντραίνουν” στα Ίμια! Δεν έμειναν στην “περικύκλωση” των βραχονησίδων ,αλλά λίγο πριν τα μεσάνυχτα -23.45- είχαμε επεισόδιο μεταξύ του τουρκικού σκάφους έρευνας διάσωσης UMUT με σκάφος του Λιμενικού!
Κατά τη διάρκεια ελιγμών που γίνονταν γύρω από τις βραχονησίδες, το τουρκικό πλοίο εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος, προκαλώντας του ζημιές! Οι Τούρκοι επιδιώκουν ένταση κι απ΄ ότι φαίνεται και σοβαρό ατύχημα στην περιοχή!

Εδώ και πολλές ημέρες, πριν ακόμη γίνει η ρίψη στεφάνου στα Ίμια ο Καμμένος, η τουρκική ακτοφυλακή έχει “περικυκλώσει” τα Ίμια, κάνοντας υποτίθεται “επίδειξη δύναμης” και σημαίας στη περιοχή.
Οι χάρτες ενδεικτικοί:
https://hellas-now.com/εκτακτο-οι-τούρκοι-εμβόλισαν-σκάφ/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά