Τι ζητάει η ΠΟΕΣ μετά τη γνωστοποίηση της νέας επετηρίδας μοριοδότησης




Αξιότιμοι κοι Αρχηγοί.
Σύμφωνα με τις παραγράφους 4 και 5 του άρθρου 17 της σχετικής υπουργικής από-φασης προβλέπεται ότι, ειδικά για το έτος 2018, κατά παρέκκλιση των προβλεπομένων στην παρ. 5 του άρθρου 1 αυτής, οι αρμόδιες Διευθύνσεις των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων και των Κοινών Σωμάτων του ΓΕΕΘΑ καταρτίζουν και τηρούν επετηρίδες με τη μοριοδότηση όλου του στρατιωτικού προσωπικού, τις οποίες κοινοποιούν στο σύνολο του προσωπικού για ενημέρωση έως τις 10 Μαρ 2018, ο δε προγραμματισμός, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των μεταθέσεων έτους 2018 και μετά γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις αυτής της απόφασης, η οποία ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Όπως γνωρίζετε, όλα τα στελέχη των ΕΔ, έχουν ήδη υποβάλλει ηλεκτρονικώς τις ε-πιθυμίες τους για τις φρουρές προτίμησης, συνεκτιμώντας τη μοριοδότηση τους, σύμφωνα με την προηγούμενη υπουργική απόφαση, η οποία πλέον έχει καταργηθεί.
Επειδή με τη νέα υπουργική απόφαση, ανατρέπεται η επετηρίδα μοριοδότησης, με την οποία τα στελέχη είχαν κληθεί να υποβάλλουν τις επιθυμίες τους κι επειδή δεν προβλέ-πεται σχετική μεταβατική διάταξη στην ως άνω απόφαση, παρακαλούμε, μετά τη γνωστοποί-ηση της νέας επετηρίδας μοριοδότησης, να υπάρξει η εκ νέου ενεργοποίηση των ηλεκτρονι-κών δηλώσεων φρουρών προτίμησης, προκειμένου όσα στελέχη επιθυμούν, να υποβάλλουν νέα επικαιροποιημένη δήλωση.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο Πρόεδρος Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800 Ο Γεν. Γραμματέας Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 693111606

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά