'' ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ''




Η Αντλαντική συμμαχία (ΝΑΤΟ) , η Ευρωπαίοι εταίροι και η ΗΠΑ πρέπει να επωμιστούν την ιστορική ευθύνη για τις όποιες εξελίξεις στο Αιγαίο και στην περιοχή γενικά , διότι όχι μόνο στηρίζουν την Τουρκία αλλά ανέχονται και την καλύπτουν όλα αυτά τα χρόνια από το 1974 έως και σήμερα.
Το μήνυμα της κάθε Ελληνικής κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι σαφές πως σε περίπτωση εμπλοκής πολεμικής θα αλλάξουν πολλά πράγματα στα Βαλκάνια και στα σύνορα της Ευρώπης.
Πιθανόν όλο αυτό που γίνετε είναι μεθοδεύσεις πολλών ετών από τους ''συμμάχους μας'' αλλά εμείς διαφυλάττουμε την ειρήνη στην περιοχή με υπεύθυνη στάση όλα αυτά τα χρόνια και όχι προκλητικά όπως λένε και προπαγανδίζουν οι γείτονες.
Το χρέος απέναντι στο Έθνος , στον Λαό και στην ένδοξη Ιστορία μας είναι να προασπίσουμε με όλα τα μέσα την Πατρίδα , τα σύνορα , και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και αυτό θα πρέπει να είναι η πρόθεση όλων που κυβερνούν αυτόν τον τόπο και του λαού.
Πρέπει να είμαστε νηφάλιοι για τις όποιες αποφάσεις και ανυποχώρητοι.
Η ετοιμότητα η στρατιωτική της χώρα μας παρά την οχταετή κρίση μας είναι ικανή να δώσει σκληρά μαθήματα σε οποιονδήποτε προχωρήσει σε επιθετικές ενέργειες.
Είναι ώρες που πρέπει να κυριαρχήσει η σωφροσύνη , απαιτείται ψυχική ενότητα , ώρες που πραγματικά ο Λαός συμπαρατάσσεται με τις Ένοπλες Δυνάμεις , όταν η διπλωματία εξαντλείται ή δεν είναι αρκετή να αποτρέψει τέτοιου είδους κινδύνους σε έναν αγώνα που όλοι θα θέλουμε να λήξη ειρηνικά , ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΗ.
Το ηθικό των Ενοπλών Δυνάμεων μας είναι ακμαιότατο και υψηλό και αποτελεί τον μόνο δρόμο για την εδραίωση της ειρήνης ή αν αυτό δεν καταστεί δυνατό , για την προάσπιση της χώρας μας και των δικαιωμάτων μας.
Όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ σε αυτές τις δύσκολες ώρες , απέναντι στην κάθε απειλή , απέναντι σε αυτούς που θέλουν να καταπατήσουν συνθήκες και δικαιώματα που αφορούν την Ελλάδα μας...........

Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά