Πεδίο βολής αποκτά η Θάσος




Υλοποιείται η υπόσχεση Καμμένου προς τους Εθνοφύλακες του νησιού - Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες

Τον Μάρτιο του 2017 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε επισκεφθεί τη Θάσο για να παρακολουθήσει άσκηση εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος από Διμοιρία Εθνοφυλάκων του νησιού. Με το πέρας της άσκησης, ανάμεσα στα άλλα, ο Πάνος Καμμένος είχε πει στους Εθνοφύλακες ότι «θα σας δώσουμε όλες τις δυνατότητες που οφείλουμε να σας δώσουμε, προκειμένου να εκπαιδεύεστε όσο συχνά θέλετε. Στις επόμενες μέρες, η Θάσος θα αποκτήσει δικό της Πεδίο Βολής όπου θα μπορείτε να εκπαιδεύεστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα σας διαθέσουμε ό,τι μέσο χρειάζεστε» (διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ).
Έναν χρόνο μετά, οι μπουλντόζες και τα σκαπτικά μηχανήματα έχουν «πιάσει δουλειά» και, όπως δείχουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Συντονιστής της Περιφερειακής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θάσου Πάνος Μαντέχος, το νέο σκοπευτήριο θα ολοκληρωθεί σύντομα:




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά