Κοζάνη: Πώς "τσάκωσαν" στρατιωτικό να κλέβει πετρέλαιο με βυτιοφόρο!

Κοζάνη: Πώς "τσάκωσαν" τον στρατιωτικό να κλέβει πετρέλαιο με βυτιοφόρο! Τους έπιασαν λίγο πριν βγάλουν έξω το κλεμμένο φορτίο!

Κοζάνη: Πώς "τσάκωσαν" στρατιωτικό να κλέβει πετρέλαιο με βυτιοφόρο!




Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στην 2η ΔΑΚΑ στην περιοχή της Κοζάνης η είδηση για την σύλληψη στρατιωτικού που πιάστηκε στα πράσα μαζί με συνεργό του να κλέβουν πετρέλαιο από τη μονάδα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Μονάδα και είχαν στήσει παγίδα για να πιάσουν τον δράση.

Η κατάλληλη ευκαιρία δόθηκε την Τσικνοπέμπτη, που όλοι λόγω της ημέρας είχαν φροντίσει να φύγουν σχετικά νωρίς.

Ο φερόμενος ως δράστης, ήταν υπηρεσία, αλλά λόγω της ημέρες έδιωξε τον βοηθό του. Λίγο αργότερα φώναξε τον πολίτη - συνεργό του να βάλει το βυτίο μέσα στη Μονάδα για να φορτώσει πετρέλαιο.

Για κακή τους τύχη όμως κάποιοι υποψιασμένοι δεν γλεντούσαν την Τσικνοπέμπτη, αλλά περίμεναν να "τσιμπήσουν" τον ποντικό.

Ο στρατιωτικός και ο πολίτης πιάστηκαν επ' αυτοφόρω να γεμίζουν το βυτιοφόρο που οδηγούσε ο πολίτης με πετρέλαιο από τον αγωγό καυσίμων της Μονάδας.

Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, η οποία σύμφωνα με το  kozan.gr επενέβη και έκανε κατάσχεση στο βυτιοφόρο.

Τώρα ψάχνουν να βρουν πόσες φορές είχε συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν και προσπαθούν να το συνδέσουν με τους δυο συλληφθέντες.


armyvoice

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά