Εξαγορά Δανείων Στρατιωτικών από το ΥΠΕΘΑ. Τι γίνεται με το ΓΕΑ;



Εξαγορά Δανείων Στρατιωτικών από το ΥΠΕΘΑ
1. Στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2018 ως «έτους μέριμνας προσωπικού» ανα-κοινώθηκε, εκ μέρους του ΥΕΘΑ, η πρόθεση για εξαγορά των δανείων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, από τις συστημικές τράπεζες, με ευνοϊκούς όρους. Επιπλέον αναφέρθηκε ότι έχει γίνει η σχετική προετοιμασία για την καταγραφή των δεδομένων για τα δανειακά προϊόντα που έχουν λάβει τα στελέχη και το προσωπικό από όλα τα Επιτελεία.
2. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την περασμένη βδομάδα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διένειμε έγγραφο ώστε να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία των στελεχών τα οποία αφορά η συγκεκριμένη ευνοϊκή πρωτοβουλία του ΥΠΕΘΑ. Παράλληλα, το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανταποκρίθηκε αναλόγως, ενσωματώνοντας στη δικτυακή του πύλη, ηλεκτρονική εφαρμογή ώστε να συγκεντρώσει της απαιτούμενες πληροφορίες από το προσωπικό.
3. Η Ομοσπονδία μας δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα από συναδέλφους της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αντίστοιχη μέριμνα εκ μέρους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, εκφράζοντας, όπως αντιλαμβάνεστε, την ανησυχία τους.
4. Παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και επίλυση του θέματος.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο Πρόεδρος Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800 Ο Γεν. Γραμματέας Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά