ΕΣΠΕΕΒΤΑ : συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ





Χολαργός, 17 Ιανουαρίου 2018

Τη  17η  Ιανουαρίου  2018,  αντιπροσωπεία  του  Κομμουνιστικού  Κόμματος  Ελλάδας (ΚΚΕ), με επικεφαλής το βουλευτή Αχαΐας, κ. Νίκο Καραθανασόπουλο, συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ της Ένωσής μας, στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Σ.

Η συνάντηση έλαβε χώρα μετά από πρωτοβουλία του ΚΚΕ, εντασσόμενη στο γενικότε-ρο πλαίσιο επισκέψεών του στις πρωτοβάθμιες ενώσεις στρατιωτικών που έχουν συγκρο-τηθεί ανά την Επικράτεια και είναι μέλη της Π.Ο.Ε.Σ, και σκοπός της ήταν η ενημέρωσή του για τα τρέχοντα προβλήματα των μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α, αλλά και για την εδραίω-ση δεσμών εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα μείζονα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των Ε.Δ που υπηρετούν στις Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών και  δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό μας για την κατοχύρωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και ότι θα συμβάλλει, μέσω της κοινοβουλευτικής οδού, στην επίλυσή τους.

Οι 2 πλευρές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Ευστάθιος Παπαχαρτοφύλης Πχης (Ε) 69674860612 Ο Γεν. Γραμματέας  Διονύσιος Τσακαλάκης Ανχης (ΜΧ) 6944998221

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά