Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ: Ανακοίνωση - Απάντηση - Καταγγελία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ την Τρίτη 16/1/2018, συμμετείχε σε κοινό τραπέζι διαλόγου και συνεννόησης με τις Ομοσπονδίες των Σ.Α.
  Η διάθεση χάραξης ενιαίας πολιτικής αντιμετώπισης κοινών προβλημάτων των στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών, εκπέμπει υγεία και προοπτική.
  Η μη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.

  Οι αδικίες στο νέο ειδικό μισθολόγιο.
  Η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος.
  Η μη έκδοση των εγκυκλίων αναγνώρισης χρόνων ασφάλισης.
  Η άνιση αντιμετώπιση των στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α στα οδοιπορικά έξοδα.
  Αποτελούν αγκάθια στην καθημερινότητά όλων μας και θα συζητηθούν σε κοινή συνδιάσκεψη ΠΟΜΕΝΣ με τις Ομοσπονδίες των Σ.Α. στις 29/1, για να παρθούν κοινές αποφάσεις.
  Με σοβαρότητα η ΠΟΜΕΝΣ συμπορεύεται και συστρατεύεται δίπλα στις Ομοσπονδίες των Σ.Α., απαιτώντας να επιστραφεί στους κόλπους των Ε.Δ. και των Σ.Α η αξιοπρέπεια και το όραμα.
  Κραυγές απομόνωσης και αγωνίας με διχαστικά διλλήματα από τον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΟΕΣ, συναντήσεις και φωτογραφήσεις – επικοινωνιακά πυροτεχνήματα στα Υπουργικά γραφεία, δεν βρίσκουν ανταπόκριση.
  Η ΠΟΜΕΝΣ επιμένει να υπενθυμίζει ερωτήματα, γνωρίζοντας ότι «ενοχλεί» την Πολιτική Ηγεσία, αλλά είναι ερωτήματα που θέτουν στρατιωτικοί που υπηρετούν σε μονάδες και όχι σε ορόφους πολυκατοικιών, αναμένοντας δημόσιες επίσημες απαντήσεις:
          1. Πώς ένα μισθολόγιο που ψηφίστηκε με αναδρομική ισχύ την 1/1/2017, να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί; Και ενώ είμαστε Γενάρη 2018, μέσω διαρροών του συμβούλου - «εκπροσώπου» να παραπέμπεται ο κάθε στρατιωτικός στο φύλο μισθοδοσίας του Απριλίου 2018(!!!), όπου τότε θα ελέγξει πιθανές στρεβλώσεις, για να θεραπευτούν...Άραγε πότε να θεραπευτούν και με ποιόν τρόπο;;;
          2. Ενώ στον προυπολογισμό, μειώνεται το μισθολογικό κόστος του Υπουργείου Άμυνας, πώς είναι δυνατόν να αυξάνονται οι μισθοί των στρατιωτικών; Εκτός αν κάποιοι θεωρούν ότι διαθέτουν θαυματουργικές ικανότητες αυξάνοντας τα ψωμιά και τα ψάρια...
  Οι στρατιωτικοί, οι Ενώσεις των Στρατιωτικών μαζί με τα ΣΑ γνωρίζουν πλέον τί συμβαίνει, τί έχουν να περιμένουν, ποιοι τους λένε αλήθεια, ποιοι προσπαθούν να παραπληροφορήσουν και ποιοι πραγματικά διεκδικούν.

Συνεχίζουμε...
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)Λγος (ΠΖ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά