¨Μούφα¨ έτος μέριμνας προσωπικού... Προς επικοινωνιακή κατανάλωση




Ξεκίνησε πολύ δυναμικά το έτος μέριμνας προσωπικού. Μέχρι τώρα έχουν ξεσηκωθεί όλα τα στελέχη των ΕΔ ότι όλα αυτά είναι προς επικοινωνιακή κατανάλωση και ότι κάποιοι τους περνάνε για πρόβατα.

Οι στρατιωτικοί δηλώνουν ότι έχουν φτάσει στα όρια τους από πολλές απόψεις.
Ηλικιακά δεν ανανεώνεται το προσωπικό με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα υγείας (γιαυτο το λογο φτιάχνουν και τα στρατιωτικά νοσοκομεία).
Λεφτά κόβονται σε άλλους λίγα σε άλλους πιο πολλά κάθε μήνα.
Τα χρέη τους πνίγουν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Πλέον ορισμένοι σκέφτονται ότι αν φτάσει όλο αυτό στο απροχώρητο υπάρχει και η λύση των αυτοκτονιών. Ως εκεί τους έχουν φτάσει!!

Στρατόπεδα θα κλείσουν και οι στρατιωτικοί δεν έχουν ούτε σεντς για μετάθεση!! Οι μεταθέσεις θελουν και λεφτα!!!! Γιατι δεν τους κοβετε κανενα τσεκ ;;; Που να τα βρουν;;; Ή μηπως οι μεταφορικές και τα έξοδα θα περιμένουν ποτε θα γίνουν τα χαρτιά , πότε θα εγκριθούν;;;

Έτος μέριμνας προσωπικού που συγχρόνως γίνεται και αναδιοργάνωση ΕΔ... Για το καλό της πατρίδας μεν (και μπραβο τους) για το ΚΑΚΟ του προσωπικού που κανενας μα ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν ενδιαφέρεται παρα μόνο πως θα τους τσακίζει στις υπηρεσίες , στις ασκήσεις , χωρις να δίνονται άδειες ή απαλλαγές και πολλά πολλά άλλα  που ενώ τα γνωρίζουν οι ηγεσίες υπάρχει αδιαφορία.

Να δουμε πως ΧΩΡΙΣ προσωπικό θα προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση.

Για ποιο έτος ακριβως μέριμνας μιλάμε;


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά