Νέα παρέμβαση Καμμένου για το Σκοπιανό


Νέα παρέμβαση στο ζήτημα για την ονομασία της πΓΔΜ έκανε την Τρίτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κι υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
© www.cnn.gr Πολιτική
Ο κυβερνητικός εταίρος, μερικά 24ωρα μετά την πρότασή του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματοςγια το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.
Το μεσημέρι της Τρίτης, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία με έναν χάρτη της Γιουγκοσλαβίας, που χρονολογείται από το 1937, σημειώνοντας ότι «τότε τα Σκόπια λέγονταν Βαρντάσκα».



Ο Πάνος Καμμένος έχει πολλάκις εκφράσει την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο της χρήσης του όρου Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων, αν και  παράλληλα έχει κατ επανάληψη εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, σε ότι αφορά τον χειρισμό αυτού του «καυτού» ζητήματος.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά