Καμία Αλλαγή Αρχηγών στις επερχόμενες Κρίσεις στο Στράτευμα!



Μάλλον φαίνεται  ότι μετά τη σφαγή 11 Αντιστρατήγων  τις προηγούμενες  κρίσεις να βάλαμε μυαλό και ίσως γιατί δεν έχουμε πια και «πάγκο» ,οι επερχόμενες Κρίσεις στο Στράτευμα να μην έχουν τον χαρακτήρα και εφέτος του «Αρμαγεδδώνα!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι  νυν Αρχηγοί  των Επιτελείων ,απολαμβάνουν την εμπιστοσύνης της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οι Κρίσεις θα περιοριστούν  πολύ ποιο κάτω από τους Στρατηγούς, Ειδικά στο Στρατό Ξηράς!
Να μην ξεχνάμε οτι δεν έχουμε και πάγκο έλεγε και ξανάλεγε κάποιος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο ΥΠΕΘΑ ...Αλλά  όταν η σφαγή των  Αρχηγών και των Στρατηγών  που έγινε εν μια νυκτί  και μάλιστα όταν είχαμε και μέτρα στο Αιγαίο , κάποιος τότε δεν τα έβλεπε ;
Την ώρα που οι απέναντι οι τοποθετήσεις των Αρχηγών  κρατάνε χρόνια ,αντίθετα εμείς είχαμε την κακιά συνήθεια να τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα !
Ευτυχώς που η σοβαρή δουλειά που έχουν κάνει κάποιοι Αρχηγοί συνεχίζεται και αναφερόμαστε σε θέματα εξοπλισμών με έξυπνες κινήσεις …Η αλλαγή νοοτροπίας στο Στράτευμα για ευέλικτες   και αερομεταφερόμενες δυνάμεις φαίνεται να περνάει!
Ας ελπίσουμε ότι και μετά την Παραμονή των Αρχηγών για δεύτερο  συνεχόμενο έτος στα Επιτελεία ,η αλλαγή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ όποτε έρθει να έλθει από τους  ήδη Αρχηγούς ,ώστε να υπάρχει μια σοβαρή πια συνέχεια στην Ιεραρχία !
Αλλάζουμε νοοτροπία στις κρίσεις στο Στράτευμα; …Μακάρι να είναι έτσι! 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά