Απομακρύνονται τα σενάρια του λουκέτου για το στρατόπεδο της Θήβας-Χαμόγελα ικανοποίησης στην περιοχή

17
Τα ευχάριστα νέα από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έφεραν χαμόγελα ικανοποίησης στους τοπικούς φορείς και κατοίκους αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το στρατόπεδο. 
Συγκεκριμένα, οι νεότερες εξελίξεις κάνουν λόγο πως το Υπουργείο εν τέλει αποφάσισε να μη βάλει λουκέτο στρατόπεδο αλλά να φιλοξενούνται σε αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό των στρατευσίμων που προορίζονται να υπηρετήσουν τη θητεία τους στην Κύπρο και να εκπαιδεύονται οι εξ αναβολής νεοσύλλεκτοι.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου και οι βουλευτές του νομού ενημέρωσαν σε νέα διευρυμένη σύσκεψη τους φορείς της Θήβας, για την απόφαση του υπουργείου Άμυνας. Παράλληλα, τοπικοί φορείς και κοινωνία παρά τα ευχάριστα νέα κάνουν λόγο πως δεν θα σταματήσουν να βρίσκονται σε επαγρύπνηση επί του θέματος αφού το στρατόπεδο αποτελεί πηγή ζωής για την περιοχή τους.
Τέλος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος μετέφερε και τη δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας ότι θα παραμείνει στο στρατόπεδο της Θήβας το σύνολο των αξιωματικών που υπηρετεί μέχρι σήμερα στο κέντρο.




siskepsithivahttps://neastyranews.blogspot.gr/2018/01/blog-post_973.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά