Αυτοί είναι οι νέοι βασικοί μισθοί για στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας

Στις αρχές Ιανουαρίου διορθώθηκαν οι λανθασμένες οδηγίες για την κατάταξη χιλιάδων αξιωματικών και υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στα μισθολογικά κλιμάκια του νέου ειδικού μισθολογίου που έστειλε το Γενικό λογιστήριο του Κράτους  τον Ιούλιο του 2017 προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες μισθοδοσίας.
Τη διευκρινιστική εγκύκλιο υπέγραψε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκης.
Τέλος δίνεται έτσι στην αναστάτωση που έζησαν χιλιάδες ένστολοι καθώς με τα λάθη προέκυψαν απώλειες από 50 έως και 400 ευρώ το μήνα  επί των ακαθάριστων αποδοχών τους  επειδή τοποθετούνταν  σε μισθολογικά κλιμάκια  με βασικούς μισθούς χαμηλότερους από αυτούς που δικαιούνταν.
Άγνωστό βέβαια παραμένει ακόμη αν τελικά οι αρμόδιες υπηρεσίες πρόλαβαν να λάβουν υπόψη τους τις νέες διορθωμένες οδηγίες κατά την αναπροσαρμογή των αποδοχών του μηνός Ιανουαρίου 2018 στα δεδομένα του νέου μισθολογίου η οποία έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 αναδρομικά από την (1/1/2017).
Στην περίπτωση που αυτό δε συνέβη τότε όσες κατηγορίες ενστόλων επηρεάζονται  από τις λανθασμένες οδηγίες υπέστησαν τις παραπάνω απώλειες.
Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί αναλυτικά τους βασικούς μισθούς που ισχύουν αναδρομικά από 1/1/2017.
enstoloi
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
πηγή : http://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/853266/aytoi-einai-oi-neoi-vasikoi-misthoi-gia-stratiotikoys-kai-somata-asfaleias#ixzz54Q8v015s

http://trikalaview.gr/afti-ine-i-nei-vasiki-misthi-gia-stratiotikous-ke-somata-asfalias/


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά