Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. : Υποστήριξη προσωπικού 700 ΣΕ




ΠΡΟΣ : ΠΟΕΣ  Αρ. Πρωτ.01/2018
    Πειραιάς, 17 Ιαν 2018
ΚΟΙΝ     : Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α.

ΘΕΜΑ : Υποστήριξη Προσωπικού

ΣΧΕΤ : α. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 732/12.12.2017/Π.Ο.Ε.Σ.
  β. Φ.900/ΑΔ.33/Σ.6/08.1.2018/ΓΕΑ/Δ3
 
 1. Σας γνωρίζουμε ότι, μετά το (α) σχετικό έγγραφό σας, με το οποίο δημοσιοποιήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν στο 700 ΣΕ και προέρχονται από την ΠΑ, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, με το (β) όμοιο, ενημέρωσε ότι για θέματα διοικητικής φύσεως (οικονομικά, στρατολογικά, εφοδιαστικά, υγειονομικά και λοιπά θέμα διοικητικής μέριμνας) για τα οποία δεν είναι δυνατή ή είναι εκτός αρμοδιοτήτων η παροχή υποστήριξης από το 700 ΣΕ, θα υποστηρίζεται από τη Μ.ΓΕΑ.

 2. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και σας γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας θα παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώσει σχετικώς σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή κωλυσιεργίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  
Ο Πρόεδρος

Ζερβούδης Παντελής
Ανθστής (Δ/ΥΛ) 
6936774639                                                                                   

   Ο Γεν. Γραμματέας  Ρέντος Κωνσταντίνος  Ανθστής (ΔΙΑΧ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά