Αποκαλυπτήρια προτομών Ηρώων Ζησιμόπουλου Αντώνη, Κασιμάκη Σωτήρη Καβροχωριανού Νικόλαου,Οικονομάκη Κωνσταντίνου, Πρινιανάκη Στυλιανού

Ο Σύλλογός ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74 πραγματοποίησε το έτος 2017 σε συνεργασία  με τους οικείους Δήμους  καταγωγής των Ηρώων τα αποκαλυπτήρια  των προτομών  των Ηρώων  Ζησιμόπουλου Αντώνη, Κασιμάκη Σωτήρη Καβροχωριανού Νικόλαου,Οικονομάκη Κωνσταντίνου, και  Πρινιανάκη Στυλιανού. 
Απομένουν για τοποθέτηση και αποκαλυπτήρια , για το έτος 2018 οι υπόλοιπες τρεις προτομές, των Ηρώων Τζιλιβάκη Στέφανου, Σκιαδαρέση Νικόλαου και Σιωρόκου Δημητρίου. 
Είμαστε υπερήφανοι, γιατί, ενώ εμείς θα φύγουμε, καταφέραμε να δικαιωθεί ο αγώνας των  είκοσι εννέα (29)ν Ηρώων συμπολεμιστών μας  και να μείνουν αιώνια   στους τόπους που γεννήθηκαν για να θυμίζουν την ιστορία μας και να παραδειγματίζουν τους νέους της περιοχής των..
Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί πολύ το γλύπτη Γιάννη Μπάρδη τηλ για τη δωρεά φιλοτέχνηση των οκτώ (8) τελευταίων προτομών, τους οικείους Δημάρχους, Δημοτικά Συμβούλια όσους παραβρέθηκαν στις τελετές  των αποκαλυπτηρίων εκπροσώπους της Εκκλησίας, των Πολιτικών Στρατιωτικών και Αυτοδιοικητικών Αρχών και όλους όσους συνετέλεσαν με οποιοδήποτε τρόπο στην υλοποίηση του στόχου του Συλλόγου μας"Κατασκευή είκοσι εννέα (29) προτομών .






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά