Συνάντηση κ. Α/ΓΕΑ με τα Προεδρεία των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α



Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2017
Αρ. πρωτ.: 218

ΘΕΜΑ: Συνάντηση κ.Α/ΓΕΑ με τα Προεδρεία Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α.
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, δέχτηκε στο γραφείο του, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης, αντιπροσωπεία των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ της Πολεμικής Αεροπορίας, αποτελούμενη, εκ μέρους τους ΣΑΣΥΔΑ, από τον Ταξχο (Ο) ε.α. Γεώργιο Ρούσσο-Πρόεδρο και το Σγό (ΥΔΚ) ε.α. Ηλία Ντούβλη-Γεν.Γραμματέα, εκ μέρους του ΣΑΣ, από τον Σμχο (ΤΤΗ) ε.α. Δημήτριο Φαλτάιτς-Πρόεδρο κα τον Ασμχο (ΤΜΑ) ε.α. Κωνσταντίνο Αναγνωστάκη-Αντιπρόεδρο και εκ μέρους του ΣΑΙΡ, τον Ασμχο (Ρ) ε.α. Ιωάννη Κρανιά-Πρόεδρο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν με τον κ. Αρχηγό, όλα τα θέματα-αιτήματα της κοινής ατζέντας που απασχολούν τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία αποφοίτους ΣΤΥΑ-ΣΥΔ-ΣΙΡ-ΣΜΥΑ, Μέλη και μή των Συλλόγων.

Για τα Δ.Σ. των Συλλόγων ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ και ΣΑΙΡ

Ο Πρόεδρος ΣΑΣ  Δημήτριος Φαλτάιτς Σμχος (ΤΤΗ) ε.α. 
 
Ο Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ  Γεώργιος Ρούσσος Ταξχος (Ο) ε.α.
Ο Πρόεδρος ΣΑΙΡ  Ιωάννης Κρανιάς Ασμχος (Ρ) ε.α.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά