Κυπρος: Στρατιωτικός παρενοχλούσε επτάχρονη




                                                                   
                                                                    Τα αδικήματα έλαβαν χώρα σε διάφορες περιπτώσεις μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014- Μαΐου 2015 και ο πρώτος που μίλησε το παιδί ήταν κάποιο από τα ξαδέλφια του
Πηγή: http://politis.com.cy/article/stratiotikos-parenochlouse-eptachroni#.WiZcaayy4rs.twitter
Με τραύματα, που μάλλον θα το συνοδεύουν σε όλη του τη ζωή, στιγματίστηκε ακόμα ένα παιδί που ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Η υπόθεση εκδικαζόταν από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, το οποίο χθες έκρινε ένοχο τον 45χρονο κατηγορούμενο (πρώην στέλεχος της Εθνικής Φρουράς) και αφού τη Δευτέρα θα ακούσει τις αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής, θα ορίσει άλλη ημερομηνία για να ανακοινώσει την ποινή.
Σύμφωνα με τα γεγονότα όπως εκτέθηκαν σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ο κατηγορούμενος και οι γονείς του παιδιού μετακόμισαν την ίδια περίοδο σε διπλανά σπίτια και μεταξύ τους αναπτύχθηκε κάποιου είδους φιλία. Επειδή το κοριτσάκι, το οποίο τότε φοιτούσε στη δευτέρα τάξη του δημοτικού, παρουσίαζε δυσκολίες σε κάποιο από τα μαθήματα, συμφωνήθηκε με τη σύζυγο του κατηγορούμενου, που είναι δασκάλα, όπως του παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. Ωστόσο, η κατοικία του ζεύγους μετατράπηκε τελικά σε κολαστήριο για το παιδί αφού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι οποίες από το δικαστήριο αξιολογήθηκαν ως αληθείς, ο 45χρονος θώπευε τα γεννητικά του όργανα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το ανάγκαζε να κάνει το αντίστροφο στον ίδιο.
Τα αδικήματα έλαβαν χώρα σε διάφορες περιπτώσεις μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014- Μαΐου 2015 και ο πρώτος στον οποίο μίλησε το παιδί ήταν κάποιο από τα ξαδέλφια του, ηλικίας 12 ετών κατά τον επίδικο χρόνο. Να κλείνουν πόρτες, παράθυρα και κουρτίνες και να βάζουν το αυτοκίνητο βαθιά στο γκαράζ, προφανώς για να μην βλέπει ο κατηγορούμενος πότε πήγαιναν σπίτι, ήταν τα θέλω του παιδιού από τους γονείς του την περίοδο που βίωνε τη σεξουαλική κακοποίηση.
Πηγή: http://politis.com.cy/article/stratiotikos-parenochlouse-eptachroni#.WiZcaayy4rs.twitter

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά