Ελεύθερος ο νεαρός στρατιωτικός

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμη 2, από τα 11 άτομα που είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, για συμμετοχή στις δυο εγκληματικές οργανώσεις που καλλιεργούσαν και διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Αττικής.
Το πρωί πέρασαν την είσοδο του δικαστικού μεγάρου Λαμίας και αφού απολογήθηκαν σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, πήραν αργά το απόγευμα το δρόμο για τις φυλακές, όπως και ακόμη 4 άτομα που είχαν απολογηθεί τις προηγούμενες μέρες. Ανάμεσα τους και οι φερόμενοι ως αρχηγοί των εγκληματικών ομάδων.
Ελεύθερος αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο νεαρός στρατιωτικός που είχε συλληφθεί στην Αθήνα, αφού σύμφωνα με τον συνήγορο του αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τις δυο ομάδες.


https://tvstar.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά