Αναίρεσε η Επιτροπή Εξοπλιστικών τη σύμφωνη γνώμη για Σ. Αραβία



Αναίρεσε, κατά πλειοψηφία, τη σύμφωνη γνώμη που είχε δώσει για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής.
 Με την αναίρεση της σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων συμφώνησαν όλα τα κόμματα που παρίσταντο στη συνεδρίαση. ΗΝ.Δ.απείχε από αυτήν την ψηφοφορία, χαρακτηρίζοντάς την «προσχηματική».
 Είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής αναιρεί τη θετική γνώμη της για συμφωνία που έχει περάσει από το ΚΥΣΕΑ.
 Στα τέλη Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστό ότι ηΕπιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής θα συνεδρίαζε το επόμενο χρονικό διάστημα, με αντικείμενο την ανάκληση της απόφασής της, στην οποία βασίστηκε η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για την πώληση πυρομαχικού υλικού.  Την πρόταση για συνεδρίαση της Επιτροπής προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση είχαν κάνει ο βουλευτής τουΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης  .
   Πηγή: ΑΜΠΕ  
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά