Επιτυχημένο το ATHENS PATROL 2017



Το τριήμερο 1-3/12/2017 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στην ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου ο Πανελλήνιος Στρατιωτικός Αγώνας-άσκηση ATHENS PATROL 2017 που  διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΣΑΕ (Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων) υπό την αιγίδα της
Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων(ΠΟΕΕΦΕΔ).
Η μικτή ομάδα που περιλαμβάνει μέλη του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ και Ανεξάρτητους, η θρυλική πλέον Ιερά Θεωρία, συνέχισε την παράδοση των προηγούμενων ετών, κατακτώντας και πάλι την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία, και το Αργυρό Μετάλλιο του αγώνα. Χρυσό Μετάλλιο δεν αποδόθηκε σε καμία ομάδα, καθώς καμία δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη βαθμολογία. Το σύστημα βαθμολόγησης του αγώνα είναι σε σχέση με την ιδανική, άριστη βαθμολογία, και όχι συγκριτικό μεταξύ των συναγωνιζόμενων ομάδων. Πέραν του Αργυρού Μεταλλίου της Ιεράς Θεωρίας, κατακτήθηκαν και δύο Χάλκινα Μετάλλια από άλλες ομάδες.
 
Η Ιερά Θεωρία έχοντας επιλέξει τον 24ωρο στίβο, ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε όλα τα αντικείμενα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα ενήργησε και επιχείρησε σε αναγνώριση & οργάνωση δρομολογίου μέρα & νύχτα, εντοπισμό παγιδεύσεων,  CQB, οργάνωση Check Point, πρώτες βοήθειες μάχης, Γνώσεις διαβιβάσεων, εκκαθάριση κτιρίου, χειρισμό ελαστικής λέμβου,  προσέγγιση & εκκαθάριση ακτής, αναγνώριση οπλικών συστημάτων, ιστορικές γνώσεις, λύση – αρμολόγηση οπλισμού, αντιμετώπιση ενεδρών, αιχμαλωσία-ανάκριση-διαφυγή-αναδιοργάνωση περιπόλου, έρευνα & διάσωση σε ορεινό περιβάλλον.
Η βασική & πολύ επιτυχημένη σύνθεση της ομάδας Ιερά Θεωρία παραμένει διαχρονικά σταθερή με τους εφέδρους πολίτες-οπλίτες:
·       Εφ. Υπλγο ΚΔ Τόκα Βασίλη (περιπολάρχης) - ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
·       Εφ. Ανθλγο Φ(ΚΔ)Τριανταφυλλίδη Ανδρέα (βοηθός περιπολάρχη) - ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
·       Εφ. Σημρο ΠΝ(Ι) Πατσουράκο Νικόλαο (ιατρός περιπόλου) - ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
·       Εφ. Επχια ΚΔ Λεύκοβιτς Κωνσταντίνο (ανιχνευτής) - ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
·       Εφ. Καταδρομέα Πουρλιάκα Πέτρο (διαβιβαστής) - Ανεξάρτητος
·       Εφ. Πεζοναύτη Πλεξίδα Ευάγγελο (πολυβολητής – δόκιμο μέλος) - ΛΕΚ
Η μαχητική ικανότητα της Ομάδας Ιερά Θεωρία βελτιώνεται διαρκώς, οι γνώσεις εμπλουτίζονται και η εμπειρία συσσωρεύεται με την πάροδο των ετών και την αδιάλειπτη συμμετοχή σε όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες που διοργανώνονται στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και σε επιστρατευτικές ασκήσεις μεμονωμένων μελών της. Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ένα εκ των μελών της ομάδας, προσήλθε στον αγώνα κατευθείαν από συμμετοχή το προηγούμενο βράδυ στην εξαμηνιάια πορεία βολή της μοίρας στην οποία επιστρατεύεται,αψηφόντας τη σωματική κόπωση και την συχεχόμενη αυπνία 3 ημερών.






















































Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά