Παράπονα χαμηλόβαθμων στελεχών 79 ΑΔΤΕ



Επιστολή αναγνώστη


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

11 σχόλια:

  1. όσο αφορά τα παραπάνω συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο εκτός τις τελευταίας παρένθεσης όπου αναφέρει την Ικαρία.και απαντώ στον εν λόγο συνάδελφο ο οποίος επικρίνει ειρωνικά τα στελέχη τα οποία υπηρετούν στην Ικαρία.Αγορίνα πάνε και εσύ Ικαρία να αγοράζεις πράγματα για το σπίτι σου και να δίνεις τα τριπλά από όσα δίνεις στην Σάμο,να βγαίνεις για ένα καφέ και να βλέπεις μόνο τα άτομα που βλέπεις και στην δουλεία κτλ.Αλλά ΌΧΙ. βολεμένος στις ανέσεις τις κάθε Σάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά για το θέμα θα ήθελα να πω ότι είναι σχεδόν αν όχι όλα ψέματα από όσα έχει γράψει ο Εποπ. όποιος και αν είστε μπορώ να καταλάβω ότι σας πειράζουν κάποια πράγματα αρχικά να αρχίσουμε λίγο με το ψέμα της τουαλέτας 1)υπάρχουν ναι μεν στον ίδιο χώρο αλλά οι γυναίκες έχουν τα δικά τους λουτρά και τουαλέτα,δεν κάνουν και μπάνιο μαζί γυναίκες με άντρες.όταν είναι να κάνουν την ανάγκη τους οι γυναίκες κανένας άντρας δεν είναι μέσα ΠΟΤΕ!και μετα δεν κατάλαβα τι είναι οι γυναίκες και τα <>, είναι σαν να υπαινίσσεσαι ότι οι στρατιώτες έχουν σύφιλη για να κολλήσουν κάτι αυτές το οποίο είναι καταγέλαστο!επίσης η γυναίκα που αναφέρεις είχε τον δικό της χώρο για να αλλάζει σαν άνθρωπος και να κοιμάται μόνη της χωρίς <> δίπλα της το βράδυ 2)Η βρόμα που αναφέρεις είναι καθαρό ψέμα εκτός και αν έχεις μύτη λαγωνικού τότε αλλάζει. 3)Για τις υπηρεσίες που είσαι τόσο κουρασμένος δεν λες ότι μόλις γυρνάς από αγαθονήσι έχεις 8 απαλλαγές και για 2 εβδομάδες αράζεις σπιτάκι σου, μάλλον είναι μικρής σημασίας αυτή η πληροφορία. 4) κάθε 2 κρεβάτια έχει και την δική τους ντουλάπα. 5) Το σχόλιο <> παίζει να είναι και η μόνη εκπαίδευση που έχεις σαν στρατιωτικός άντε και κανά δίπλωμα για όχημα, άσε που δεν είσαι ικανός να καταλάβεις η πόσο μάλλον να διευθύνεις έναν συναγερμό(και εγώ το κορμί μου το ελέγχο άνετα!) 6)και εγώ λοιπόν κύριε Εποπ είμαι ενας 25 χρονών Ανθυπολοχαγός και στο φαλλό μου αν θα έχω πρόβλημα απο την υπηρεσία (γιατί εσύ κρύβεις τον εαυτό σου στην μάζα) αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα πω γιατί φοράω παντελόνια και ψέματα δεν λέω!!Εμείς οι <> για να γίνουμε <> έχουμε ματώσει πραγματικά σε καταστάσεις που εσύ δεν θα μπορούσες να αντέξεις ούτε ένα λεπτό, και εκεί είναι και η μεγάλη διαφορά μας γιατί στον πόλεμο αυτός που θα σου πει που να πας το οπλικό σου σύστημα (ανάθεμα και αν το γνωρίζεις) είμαι εγώ, εσύ δεν είσαι ικανός για κάτι τέτοιο (το οποίο φαίνεται και από το στρατιωτικό ήθος σου που είναι γεμάτο ψέματα σε ότι έγραψες)!Από την στιγμή που είσαι Εποπ δεν μπορείς να αλλάξεις έναν κανονισμό για το προσωπικό του Ε.Σ πόσο μάλλον να κρίνεις Ανώτερους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε που είναι ψέμματα, ανθυπασπιστης με ποσα Χρόνια υπηρεσίας, μας είπε ότι είναι αλήθεια, Κ θα κάτσουμε να πιστέψουμε εσένα με 7 χρόνια στο στρατο. Κ εσείς οι <> που ματωσατε για να γίνετε <> πιστέψε με σαν κ εσάς θέλουμε 10. Κ ναι σύμφωνω ότι αυτός που θα μου δώσει διαταγες το που θα πάω είναι οι αξιωματικοι,για αυτό κανονίστε στον πόλεμο να είστε άντρες με @ κ όχι @ άντρες. Γιατί έχουν δει τα ματάκια μου, να φοβούνται να μιλήσουν μέχρι κ τον δκτη τους.

      Διαγραφή
    2. Α σε ρε ανθυπολοχαγε που θα μας πεις ότι είναι κ ψέμματα. Τα έχουμε φάει στην μάπα όλα αυτά. Όλα είναι αλήθεια. Κ μάθε ότι όταν μια οικογένεια έχει 2 παιδιά, είναι δύσκολο να αποχωριστει για μια εβδομάδα την οικογένεια του. Ακόμα κ αν περνει απαλλαγες μέτα. Αλλά ακόναδεν έχεις οικογένεια δικιά σου, που να ξέρεις. Άλλα μην αγχώνεσαι σε λίγα χρόνια θα γίνεις υπολοχαγος κ θα κάνεις υπηρεσίες στο στρατόπεδο. Όλα καλά όλα ωραία.

      Διαγραφή
  3. Σιγά βρε χρυσό μου σου θίχτηκαν τα γαλόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε συναδελφε στα σχολια που κανατε δειχνετε ποσο πολυ ενοχλειστε με καποια γεγονοτα που "ισως" ειναι και ψευδη ομως δυστυχως ολοι ξερουμε οτι εχουν και μεγαλη δοση αληθειας, ο εν λογο παραπανω συναδελφος εποπ θα μπορουσε να μεταφερει τα παραπονα του με υπηρεσιακο τροπο και να μας κοινοποιηση και την απαντηση που θα λαβαινε απο καποιον ανωτερο συναδελφο σας αξιωματικο,τωρα οσον αφορα τα σχολια που κανετε για τους υφισταμενους σας θελω να σας ενημερωσω πως τα πραματα δεν ειναι ακριβως οπως σας τα ειπαν στη σχολη η οπως θελετε εσεις να τα βλεπετε. Δεν εχετε κανει κατι ακατορθωτο ,ειναι αξιολογο ,σιγουρα δυσκολευτηκατε αλλα δε βγηκατε και κανας πυρηνικος φυσικος.Νσ σας πληροφορησω πως υπαρχουν πολλα αξιολογα στελεχη εποπ τα οποια γνωριζουν πολυ καλα παρσπανω απο μια ειδικοτητα και οπλα(ειδικα μετα τις ενοποιημενες ειδικοτητες) σε αντιθεση με εσσς που ειστε διοικητικος και τυχον ημιμαθης καθως τα χρονια παραμονης σας στις μοναδες να μη σας δωσουν το περιθωριο να μαθετε αριστα το εκαστοτε οπλικο συστημα της καθε μοναδας (φανταστειτε καμια αντιαεροπορικη),επισης γνωριζετε πολυ καλα πως ο κανονισμος και οι διαταγες ευννοουν τον προισταμενο κατα κυριο λογο και τον κατεχον το αξιωμα οποτε μιλατε απο θεση ισχυος,προσωπικα να σας ενημερωσω πως το 95 ( πρεπει να ησασταν 1 ετους η υγρη ακομα μορφη) πχ εγω που σας γραφω υπηρετησα ως καταδρομεας και φερω και τα πτερυγια του αλεξιπτωτηστη,ημουν στη κριση των ιμιων ( την γνωριζετε σαν ιστορια) και ως ενεργο στελεχος εχω κανει και τρεις βολες στη κρητη με δυο διαφορετικα αντιαεροπορικα συστηματα(αν γνωριζετε τη σημασια).Δεν υπαρχουν αχρηστοι,ανικανοι η αμορφωτοι στο στρατο που δεν ειναι χρησιμοι ολοι ειναι χρησιμοι οποτε μη τους υποτιματε απλα κσποιοι κανουν για καποιες δουλειες,αλλοι μπορουν αλλοι δε μπορουν αλλοι θελουν αλλοι δε θελουν ειναι ομως ολοι χρησιμοι,αυτο βεβαια για να το καταλαβει καποιος και να εκμεταλευτει αυτες τις ψυχες αναλογα με τα προσοντα πρεπει να εχει και διοικητικο ταλεντο που προφανως εσεις δε διαθετετε,επισης τα παντελονια που αναφερατε τα φορατε θελοντας και μη, γιατι σας τα χορηγει η υπηρεσια σπιτι σας μπορει η ντουλαπα σας να εχει φουστες κλαρωτες( δικο σας θεμα βεβαια)αλλαξτε και το ψευδωνυμο δεν ειναι και πολυ αντροπρεπες (ακου jojo job θυμιζει το jojoba σαμπουαν) και καλο κακου να εχετε και μια nivea στη τσεπη σας γιατι μπορει να χρειαστει(οχι οτι θα το θελετε) να κανετε χειραψεια με καποιον συναδελφο εποπ- εμθ και να γρατσουνιστουν τα χερια σας .Αυτα τα λιγα καθως βαριεμαι να γραφω αλλα με συνεπηρε η ορμητικοτητα σας και εκανα μια μικρη εξαιρεση,το καλυτερο θα ηταν να τα λεγαμε απο κοντα να σας περιγραψω το πραγματικο στρατο και οχι της ΣΣΕ μιας και τα χρονια μου μου εχουν διδαξει πολλα και θα γλιτωνατε ετσι καποια ταλαιπωρεια χρονων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά τα λέει ο συνάδελφος πάνω, έτσι ακριβώς είναι, Κ σε πολλά άλλα στρατόπεδα. Κ εσύ ανθυπολοχαγε που έχεις ματωσει,πίστεψε με σαν κ εσάς θέλουμε 10, που έχεις ματωσει κιόλας στην ΣΣΕ. Έχουνε δει τα ματάκια μου αξιωματικόυς, αγυμναστες κουράδες, ούτε ένα σφυρί να χτυπήσουν την ερπυστρια δεν μπορούν. Κ όσον αφορά διαταγες κλπ, ναι σύμφωνω από εσάς θα τις περνουμε, για αυτό κοιτάξτε αξιωματικαρες στον πόλεμο να είστε άντρες με @.....α. Κ όχι @.....α άντρες. Το λέω γιατί έχω δει εν ειρήνη, δκτη Ιλης να φοβάται να μιλήσει στον Διοικητή του, Μην τον κάνει νταντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανθυπολοχαγάκο λέει ψέματα ο συνάδελφος; Μένουν οι δεν μένουν στιβαγμένοι οι άλλοι εκτός από εσένα σε ένα θάλαμο στο συγκεκριμένο νησί; από μόνο σου το παραδέχεσαι από τα γραφόμενα σου αυτό που σε πείραξε είναι αν είναι καθαρά, καϊμένε....Ένα κοντέϊνερ ζητάει για να μένουν σαν άνθρωποι όταν κάνουν υπηρεσία. Η κοπέλα αν κατουρήσει στις ίδιες τουαλέτες που κατουράνε 20 @@@ραδες τότε θα βγάλει @@@@@ρια, αλλά που να ξέρεις από γυναικολογικά στα 25σου. Και αυτό το παραδέχτηκες από τα γραφόμενα σου ότι έχουν κοινές τουαλέτες. Εκεί στην Ταξιαρχία στην ΣΑΜΟ ασχοληθείτε και λίγο με τους ΕΠΟΠ και μην πηγαίνεται μόνο για επισκέψεις και σας τα δείχνουν όλα καλά, μιλήστε με τους χαμηλόβαθμους και λύστε τα προβληματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ τα έχει παίξει και είναι μόνο 25 χρονών, αν και έχει κάνει αρχιφύλακας στο συγκεκριμενο φυλάκιο από ότι φαίνεται στα γραφόμενα του δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το προσωπικό και τα παράπονα τους αλλά μόνο με καθαριότητες.Κοιμούνται ή όχι όλοι σε ένα θάλαμος; αν ρωτήσεις τα στελέχη και τους στρατιώτες που έχουν πάει στο νησί θα σου πουν ναι, έχουν ίδιες τουαλέτες; μα το γράφεις ο ίδιος "βγαίνουν έξω όλοι για να κάνει η κοπέλα την ανάγκη της" ποιος λέει ψέματα ρε ψωφίμη ανθυπολοχαγέ. Τι έπαρση είναι αυτή; κρύβεσαι πίσω από τις δγες και τους κανονισμούς και μιλάς έτσι αλλά αν το συνεχίσεις σε βλέπω να σε κάνουν ασήκωτο (έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτα από όλα τα γεγονότα δεν μπορεί η ίσως να είναι ψέματα είναι καθαρό ψέμα.δεν το παίζω κάποιος με την σχολή αλλά οι βαθμοί στο στρατό υπάρχουν για κάποιο λόγω(και όσο να ναι χωρίς να το λέω με κακία εγώ στον στρατό δεν έχω μπει χύμα) !αν έθιξα τον κύριο ανθστη που με τα 65 χρόνια υπηρεσίας του που νομίζει ότι έχει τόση διαφορά με μένα τότε ζητώ συγνώμη εμένα με ενδιαφέρει να πω την αλήθεια όπως είναι δεν είπα ποτέ ότι όλοι οι Εποπ είναι άχρηστοι ή κάτι αντίστοιχο πιο πολύ ήθελα να γίνω καυστικός για τον εν λόγω Εποπ που δεν έχει σταγόνα στρατιωτικού ήθους μέσα του αφού ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. γενικά αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι είτε αξιωματικοί είτε εποπ είναι ότι όλοι συνάδελφοι είμαστε και στον πόλεμο θα είμαστε όλοι μαζί, αν είναι να τρώμε ο ένας τον άλλον επειδή νιώθουν αδικημένοι 20-1 τελευταία σελίδα αγαπητοί.κάτι τελευταίο για τους αξιωματικούς που έχεις δει να είναι αγύμναστοι κουράδες κλπ θα μπορούσα να το υψώσω στο τετράγωνο για τους εποπ αφού βάση λογικής είστε και πιο πολλοί σαν δύναμη σε μια μονάδα.καλό θα ήταν κύριοι να κρίνουμε πρώτα τους εαυτούς μας και μετά τους άλλους. καλή σας συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουβεντες οπως " τελευταια σελιδα 20-1 " η " κρινεις ανωτερους " κτλπ ειναι απαντησεις κλισε, κσραμελιτσα που δειχνουν τον βαθμο πολτοποιησης εγκεφαλου στη ΣΣΕ, λογικο αν σκεφτεις πως μετα το σχολειο αδουλευτο παιδακι ,ευπλαστο υλικο, δημιουργηθηκε αυτο που εισαι, το οτι δε μπηκες χυμα δε λεει απολυτως τιποτα,απλα ησουν καλος στσ μαθηματα,οταν εγω εδινα εξεταδεις η ,ΣΣΕ ηθελε 14 δεν ηταν κατι σπουδαιο τωρα θελει 18-19 ,οποτε κατσλαβαινεις ειναι θεμα επιλογης αλλα και τυχης (εφ οσον μπορει καποιος) και αφου λοιπον πιστευεις πως ολοι συναδελφοι ειμαστε και θα πολεμησουμε μαζι(κατι που πηρα μια ιδεα βλεπε ιμια) πως τοτε δε σε πειραζει να ειναι τα στελεχη σου ισα και ομοια με τον κληρωτο που σε βριζει ολη μερα δε κανει τιποτα παρα μονο υπηρεσια και θα απολυθει σε εννεα μηνακια χλευαζοντας ?λες μαζι θα πολεμησουμε αλλα αν νιωθουν αδικημενοι 20-1 ,εσυ τι κανεις? Τον ρολο σου τον ξερεις? Η μηπως στη σχολη σας ειπανε οτι ο ρολος σας ειναι να γαματε και τα προβληματα των υφισταμενων λυνονται μονα τους,τα λυνουν μονοι τους, η η τελευταια σελιδα στον 20-1 ?καταλαβες το ρολο σου? Ειπα και παραπανω " οχι" πρεπει να εχει; διοικητικο ταλεντο κατι που εσυ δεν εχεις, εισαι ενα κακομαθημενο παιδακι της ΣΣΕ που του δωσαν αξιωμα χωρις να ξερει το ρολο του,το ρολο του πραγνατικου ηγετη και δε νομιζω να καταφερεις να γινεις και ποτε,μεγαλεια και επιτελεια ονειρευεσαι απο κοντα τωρα ,για αυτα ειστε οι περισσοτεροι δυστυχω; ηγετες λιγοι και αλλαξε ψευδωνυμο ειμαμε εναι θηλυπρεπες ειναι χαλια

      Διαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά