ΠΟΕΣ: Αποζημίωση εξόδων για τους μετατεθειμένους στο 700 ΣΕ,



ΘΕΜΑ  : Οικονομική Μέριμνα για το Προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που Τοποθετήθηκε στo 700 ΣΕ

ΣΧΕΤ  : α. Φ.411.3/ΕΠ.5505/Σ.1054/20 Ιουν 17/ΓΕΑ/Β΄ΚΛΑΔΟΣ/Β1
  β. Φ.411/ΕΠ.5688/Σ.1090/27 Ιουν 17/ ΓΕΑ/Β΄ΚΛΑΔΟΣ/Β1

1. Σύμφωνα με τα σχετικά, στο πλαίσιο της ενίσχυσης, με προσωπικό όλων των Κλάδων, μετατέθηκαν από τον Ιούλιο του 2017 στο 700 ΣΕ, 27 Ανθστές - Υπαξκοί της Πολεμικής Αεροπορίας.

2. Ωστόσο, όπως μας μεταφέρθηκε, οι σχετικές διαταγές τοποθέτησης των ανω-τέρω συναδέλφων δεν ανέγραφαν, προφανώς από αβλεψία, το φορέα που θα τους υποστηρίζει οικονομικά, με αποτέλεσμα, όσοι εκ των ανωτέρω δικαιούνται, να μην έχουν αποζημιωθεί για τα έξοδα μεταθέσεώς τους, αλλά ακόμη περαιτέρω, να μην μπορούν να αποζημιωθούν όλοι τους για τις υπηρεσίες που εκτελούν τα Σαββατοκύρια-κα και τις αργίες, καθώς και για τα νοσήλια που καταβάλλουν για τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους. 

3. Το 700 ΣΕ παρέπεμψε το θέμα αρμοδίως, πλην όμως ουδεμία λύση έχει εξευ-ρεθεί μέχρι και σήμερα (6 μήνες μετά) με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή οικονομική κατάσταση, αλλά και σε έκδηλη ανησυχία ότι δεν θα λάβουν ούτε το ποσό που αναλογεί σε έκαστο εξ αυτών για τις ΗΕΕ, που με εντολή σας θα χορηγηθεί για τις μετακινήσεις του προσωπικού κατά το μήνα Δεκέμβριο 2017.

4. Παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και την άμεση επίλυση του προβλήμα-τος.

5. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος  Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800  Ο Γεν. Γραμματέας  Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά