Στρατιωτική άσκηση πλάι στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου


 

Adtech Ad
Στρατιωτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί στις 27-28-29/11 στο Αντίρριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr το σενάριο της άσκησης θα περιλαμβάνει την προστασία της Γέφυρας από πολεμική επίθεση. Οι χώροι που θα  χρησιμοποιηθούν είναι  οι εργοταξιακοί  χώροι της Γέφυρας τμήμα της Γέφυρας αλλά και τμήμα του προβλήτα.
 
Στην άσκηση σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr θα παρευρεθεί και ο Αναπληρωτής υπουργός άμυνας Δημήτρης Βίτσας κάτι που ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται επίσημη ενημέρωση. Σήμερα το πρωί στο Αντίρριο βρέθηκαν ο Συνταγματάρχης Πεζικού Δημήτριος Σπύρου διοικητής του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου οποίος μαζί με αξιωματικούς του στρατοπέδου Μεσολογγίου επέβλεψαν το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η άσκηση.

http://news247.gr/
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά