Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΟΗΕ



Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συμμετείχε στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις του ΟΗΕ που πραγματοποιήθηκε στο Βανκούβερ.

Στη σύνοδο τονίστηκε η ανάγκη για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας, εκπαίδευσης και σύνθεσης των κυανόκρανων ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα νέα δεδομένα που συνθέτουν τις εστίες κρίσεων.

Επίσης έγιναν αποδεκτές οι «Αρχές του Βανκούβερ» που πρότεινε η καναδική κυβέρνηση και στοχεύουν στην αποτροπή στρατολόγησης και χρήσης παιδιών ως στρατιωτικών.










Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό σε συγκέντρωση ομογενών του Βανκούβερ και της ευρύτερης περιοχής της Βρετανικής Κολομβίας που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επίσκεψής του.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά