Στρατιωτικός, γιατρός και…υπερ- αθλητής!

323233
Ένας οδοντίατρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου; Και μάλιστα σχεδόν τυχαία; Ναι! Και όμως γίνεται.
Ο Στρατιωτικός Οδοντίατρος Εμμανουήλ Φραγκιαδάκης , ο οποίος είναι προϊστάμενος Υγειονομικής Υπηρεσίας στην 133 Σμηναρχία Μάχης, ασχολείται με τον αθλητισμό και το στίβο από τα 11 του χρόνια. Με κάποιες παύσεις λόγω σπουδών και οικογενειακών υποχρεώσεων, ο Εμμανουήλ Φραγκιαδάκης, δεν άφησε το πάθος του, το οποίο αντιμετωπίζει περισσότερο ως χόμπι.
Πρόσφατα λοιπόν, κατάφερε να γίνει ο ένας από τους 126 άντρες σε όλη την Ελλάδα, που έπιασε το όριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, με την Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου. Αυτή η διάκριση δεν είναι μοναδική για τον στρατιωτικό οδοντίατρο που διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο. Με βραβεύσεις από τα γυμνασιακά κιόλας χρόνια, συμμετοχές σε παγκρήτιους και πανελλήνιους αγώνες, εισαγωγή ως δεύτερος στο Οδοντιατρικό ΣΣΑΣ και υποτροφία μεταξύ των δέκα καλύτερων σπουδαστών της Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ο Εμμανουήλ Φραγκιαδάκης έχει «συνηθίσει» στις διακρίσεις.
Όμως σε καμία περίπτωση δεν τις αντιμετωπίζει ως «πρωταθλητισμό», αφού ο ίδιος κάνει σαφές πως γενικότερα είναι υπέρ του αθλητισμού και της καλής φυσικής κατάστασης και όχι υπέρ του «κυνηγιού» της πρωτιάς.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει μεγάλη του χαρά και τιμή να εκπροσωπεί τη ΓΕΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Αναφέρεται ότι, εκτός από τον Στρατιωτικό Οδοντίατρο Φραγκιαδάκη Εμμανουήλ, το Ηράκλειο εκπροσωπούν ακόμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου με την ομάδα του ΟΦΗ, έξι ακόμα αθλητές και ειδικότερα οι Σαριδάκης Ιωάννης, Βουρεξάκης Ανδρέας, Παπαδάκης Σταμάτιος, Σηφάκης Εμμανουήλ, Στεφανάκης Εμμανουήλ και Τζιώτης Νικηφόρος.
Στρατιωτικός, γιατρός και...υπερ- αθλητής!
Στρατιωτικός, γιατρός και...υπερ- αθλητής!
 http://www.cretalive.gr/
cretablog
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά