Βίντεο από τη σημερινή παρέλαση στη Μύρινα

Βίντεο από τη σημερινή παρέλαση στη Μύρινα
 
Τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση της Λήμνου εορτάστηκαν σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου στη Μύρινα με ιδιαίτερη λαμπρότητα, παρουσία πλήθους κόσμου.
Μετά την τέλεση της Θείας Δοξολογίας και την εκφώνηση της πανηγυρικής ομιλίας από την καθηγήτρια φιλόλογο κ. Δήμητρα Χατζηκυριακίδου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων στον Ρωμέικο Γιαλό, από τον εκπρόσωπο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βουλευτή ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Έπαρχο Λήμνου κ. Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, τον Στρατιωτικό Διοικητή Λήμνου Ταξίαρχο Γρηγόριο Ρουμάνη, τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτριο Μαρινάκη, τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπυρίδωνα Γαληνό, τον Δήμαρχο Λύσης Κύπρου, κ. Ανδρέας Καουρή, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας, κ. Αδαμαντία Γαροφαλλίδου Παπούλκα, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Περβολιών Λάρνακας Κύπρου, κ. Κωνσταντίνο Τίγγη, τον Διοικητή του Α.Τ. Μύρινας Σωκράτη Κρομυδέλλη, τον Λιμενάρχη Μύρινας Γεώργιο Αρβανίτη, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου, Παναγιώτη Μπιμπούδη, τον Εκπρόσωπο των Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, κ. Ιωάννη Ποντίκα, τον εκπρόσωπο των Εφέδρων Αξιωματικών κ. Νίκο Ρηγόπουλο, την εκπρόσωπο του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ελένη Ρούφου Παπάμαλη, καθώς και την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων- Παράρτημα Λήμνου κ. Θέκλα Φιλίππου.
Ακολούθησαν η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Λήμνου και της 88 ΣΔΙ.

limnosfm100

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά