Λέρος: Στρατιωτικός κατήγγειλε τη γυναίκα που χτύπησε βάναυσα γατάκι και το πέταξε σχεδόν παράλυτο στα σκουπίδια

Καταγγελία στην Αστυνομία κατέθεσε Τρίτη 8 Αυγούστου ο στρατιωτικός που είδε μια μεσήλικη γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, να κοπανάει στο έδαφος ένα γατάκι, έπειτα να το χτυπάει με σκούπα και στο τέλος να το πετάει βαριά τραυματισμένο στα σκουπίδια, έξω από το στρατόπεδο της Λέρου στην περιοχή Παρθένι.


Ο αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε την Ζαχαρούλα Λαγοπάτη, ιδρυτικό μέλος του φιλοζωικού συλλόγου «Leros Animal Lovers», ζητώντας τη συνδρομή και τη βοήθεια της ώστε να προβεί σε καταγγελία εις βάρος της γυναίκας που κακοποίησε τόσο βάναυσα το μωρό γατάκι.




Σύμφωνα με την κα Λαγοπάτη χρειάστηκε η δική της παρέμβαση στην Εισαγγελία της Κω, ώστε η Αστυνομία να ανταποκριθεί στην κλήση του αυτόπτη μάρτυρα.  Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, πήγαν σπίτι της δράστριας, η οποία όμως για να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη, δεν εμφανίστηκε.

Το γατάκι μεταφέρθηκε σε τραγική κατάσταση από την εθελόντρια Μαρία Σούλου σε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι φέρει κακώσεις στο κεφάλι, έχει σπασμένο σαγόνι και ραγισμένη (ευτυχώς όχι σπασμένη) σπονδυλική στήλη. Του χορήγησε κορτιζόνη και αντιβίωση καθώς το γατάκι είχε υψηλό πυρετό, οίδημα και πεταμένα μάτια από τα σφοδρά χτυπήματα που δέχθηκε.



Ο στρατιωτικός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού πήγε μαζί με την Ζαχαρούλα Λαγοπάτη στην Αστυνομία όπου έκανε καταγγελία εις βάρος της δράστριας καταθέτοντας την κτηνιατρική γνωμάτευση καθώς και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό για να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία.

«Δε θα αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο στο νησί μου. Ένα μεγάλο μπράβο στον στρατιωτικό που προχώρησε με τη βοήθεια μου σε καταγγελία. Ένα μεγάλο μπράβο στη Μαρία Σούλου που έσπευσε στο τόπο της κακοποίησης κι ένα μεγαλύτερο στη Στέλλα Νόβα που φιλοξενεί το γατάκι. 

Καταγγείλτε μη φοβάστε» αναφέρει η Ζαχαρούλα Λαγοπάτη, η οποία θα κάνει όπως είπε ό,τι παιρνάει από το χέρι της για να γίνει καλά αυτή η κακοποιημένη ψυχούλα. 


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά