Ζευγάρι στην Κρήτη πήγε με στρατιωτικό τζιπ στην εκκλησία



Την ξεχωριστή χαρά του γάμου της κόρης του Γιούλης, με τον εκλεκτό της καρδιά της Χρήστο είχε ο Μιχάλης Κουκουράκης και η οικογένειά του, με την τελετή να πραγματοποιείται στους Αστρακούς Ηρακλείου.
γαμος τζιπ.jpg
γαμος τζιπ.jpg
Ο πατέρας της νύφης, ο οποίος είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετεί στην 133 Σμηναρχία Μάχης του Καστελίου, διακόσμησε κατάλληλα το τζιπ Μ38 που έχει ανακατασκευάσει με μεράκι και ιστορική ακρίβεια και πήγε το ζευγάρι στην εκκλησία!
γαμος τζιπ.jpg
γαμος τζιπ.jpg
γαμος τζιπ.jpg
Μάλιστα το τζιπ συγκέντρωσε τα βλέμματα, όχι μόνο των καλεσμένων στον γάμο αλλά των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι είδαν γαμπρό και νύφη να φτάνουν στην εκκλησία με αυτό το ξεχωριστό όχημα.
γαμος τζιπ.jpg
γαμος τζιπ.jpg
γαμος τζιπ.jpg
Πηγή: ekriti.gr 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά