Εκπτώσεις στους ένστολους από την GOLDEN STAR FERRIES

golden star ferries logo
Έκπτωση της τάξης του 30% στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό όλων των Σωμάτων Ενόπλων Δυνάμεων, στους οπλίτες θητείας ΥΠΕΘΑ, καθώς και στο ένστολο προσωπικό όλων των Σωμάτων Ασφαλείας προσφέρει η εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής.
Η έκπτωση αφορά στα ατομικά εισιτήρια και στα εισιτήρια οχημάτων (Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτα), ενώ απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την έκδοση των εισιτηρίων, όσο και για την επιβίβαση επιβάτη/οχήματος αποτελεί η επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας.
Η έκπτωση για τα ατομικά εισιτήρια είναι ενεργοποιημένη στο σύστημα κρατήσεων της ForthCrs με τον κωδικό MIL30 και η έκπτωση των οχημάτων με τον κωδικό MILV30.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά