Ο Καμμένος στην λειτουργία που πραγματοποίησε η οικογένεια της Βασιλικής Πλεξίδα στην Παναγία Ακρωτηριανή στη Σέριφο


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρέστη στη Λειτουργία που πραγματοποίησε η οικογένεια της Αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα, στην Παναγία Ακρωτηριανή στη Σέριφο.

Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παραδίδοντας στην ηγουμένη αντίγραφο της Εικόνας της Παναγίας Σουμελά είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εκ μέρους του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού αλλά και όλων των Αξιωματικών, των Υπαξιωματικών, των Στρατιωτών μας και ολόκληρου του ελληνικού λαού να σας ευχαριστήσουμε για τη σημερινή δυνατότητα που μας δώσατε να ευχαριστήσουμε την Παναγία για το θαύμα που έγινε. Να σας ευχαριστήσουμε ακόμα, γιατί εσείς, εδώ στο Αιγαίο, σε αυτή εδώ την αετοφωλιά φυλάτε Θερμοπύλες.

Επιτρέψτε μας να δώσουμε στο Μοναστήρι μία Εικόνα η οποία έχει συμβολική αξία. Εδώ, στο Αιγαίο, συνδέουμε ολόκληρο τον ελληνισμό. Αυτό κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Η Εικόνα είναι η Παναγία του Πόντου, η Παναγία Σουμελά. Πόντος, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ένας και ενιαίος χώρος που τον προστατεύει η Παναγία. Όπως πήρε στην αγκαλιά της την Βασιλική και την κατέβασε από το ελικόπτερο. Θέλω να ξέρετε ότι όσα αεροπλάνα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Πολεμικής μας Αεροπορίας και όσα πλοία περνούν από εδώ, αλλά και οι στρατιώτες όσο μακριά και αν βρίσκονται από τον Πόντο, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο θα έχουν τη σκέψη τους σε εσάς που προσεύχεστε για την πατρίδα μας, με τη βοήθεια της Παναγίας που φανερώθηκε πολλές φορές».






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά