1η Τ.Α.Ξ.Α.Σ. τιμά τον προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

1η Τ.Α.Ξ.Α.Σ. τιμά τον προστάτη της Αεροπορίας Στρατού
Επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 Ιουλίου από την  1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, στο Α/Δ Στεφανοβικείου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 19.45 θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός - αρτοκλασία και στις 20.00 θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.
Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, 07.00-10.00πμ θα τελεστεί θεία λειτουργία. Στις 10.15 πέρας παράταξης τμημάτων, στις 10.20 έχει οριστεί η προσέλευση προσκεκλημένων, στις 10.25 η έναρξη επίσημης τελετής - δοξολογία. Στη συνέχεια, 10.30 – 10.40, θα αναγνωστεί η ημερήσια διαταγή του διοικητή 1ης Τ.Α.Ξ.Α.Σ. και στις 11.00πμ θα πραγματοποιηθεί αποχώρηση των επισήμων - πέρας τελετής. Στις 11.05 προγραμματίζεται στατική επίδειξη - πτήση αεροπορικών μέσων και στις 11.30 θα παρατεθεί μικρή δεξίωση στο υπόστεγο του 1ου ΤΕΕΠ.
http://www.taxydromos.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά