Λαθραία καύσιμα «πίσω» από πτώσεις στρατιωτικών ελικοπτέρων

Λαθραία καύσιμα αμφιβόλου ποιότητας που διοχετεύονται στις Ένοπλες Δυνάμεις με πτώσεις ελικοπτέρων συνέδεσε ο κ. Γιώργος Σούρλας κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την Υγεία.
Λαθραία καύσιμα «πίσω» από πτώσεις στρατιωτικών ελικοπτέρων «βλέπει» ο πρώην γ.γ. Διαφάνειας
Ο πρώην γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης που ασχολήθηκε συστηματικά με την λαθρεμπορία καυσίμων στον στρατό εμφανίστηκε απογοητευμένος για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα από την στρατιωτική δικαιοσύνη ενώ υπογράμμισε πως πριν από λίγες ημέρες έστειλε νέα επιστολή προς υπουργούς και βουλευτές επισημαίνοντάς τους πως «… το λαθρεμπόριο συνεχίζει να καλπάζει».
«Απευθύνθηκα στην τακτική δικαιοσύνη με στοιχεία και τα διαβίβαζαν στην στρατιωτική και εκεί μου έλεγχαν ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε την νοθεία και έβαζαν τις υποθέσεις στο αρχείο ενώ εγώ τους ζητούσα να τις επιστρέψουν στην τακτική δικαιοσύνη.  Αισθάνθηκα μόνος…» είπε χαρακτηριστικά για να επαναλάβει σε άλλο σημείο «πήγαινα στην στρατιωτική δικαιοσύνη. Δεν θέλανε οι άνθρωποι. Θλίβομαι και ανησυχώ αν δεν μπορούμε να θωρακιστούμε. Βλέπουμε πτώσεις ελικοπτέρων και περίεργα πράγματα και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο διακινητής νοθευμένων καυσίμων».

kokkinoslawfirm
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά