Αστυνομικός και στρατιωτικός εμπλέκονται σε παράνομο κύκλωμα

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ALERT: Αστυνομικός και στρατιωτικός εμπλέκονται σε παράνομο κύκλωμα
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό Real FM 97.8 και στους δημοσιογράφους Νίκο Μπογιόπουλο και Μανώλη Κοττάκη ανέφερε μεταξύ άλλων: «πιάσαμε δύο τόνους ναρκωτικά και στο εμπόριο αυτό εμπλέκονταν ένας αστυνομικός και ένας υπαξιωματικός του στρατού. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.»
Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Τόσκα αφορά εξέλιξη που σχετίζεται με μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε περιοχές της Θεσσαλίας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη από εχθές και σύμφωνα με τις μέχρι τωρα πληροφορίες, ένας αστυνομικός και ένας στρατιωτικός εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση με μέλη έλληνες και αλλοδαπούς που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης τις οποίες στη συνέχεια διακινούσαν τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.
policenet

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά