Έκκληση για βοήθεια των Στρατιωτικών Καστοριάς

ESPEEKA2

Κατόπιν σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που είχε την Κυριακή των Βαΐων  09 Απριλίου 2017 ο αδελφός του συναδέλφου μας ΕΜΘ Αλχία (ΠΖ) Θεόδωρου Βλαχόπουλου, κρίνεται απαραίτητη η εισαγωγή του σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης, μετά από νοσηλεία δύο μηνών στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, καθόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο δημόσιο. Το κόστος νοσηλείας ανέρχεται στο ποσό των 4500 ευρώ μηνιαίως, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στο ποσό η φαρμακευτική αγωγή.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς καλεί όλους τους συναδέλφους ανά την επικράτεια, να επιδείξουν την αλληλεγγύη και την μεγαλοψυχία τους στο συνάδελφο και να συνεισφέρουν, κατά την κρίση τους, από το υστέρημα τους χρηματικό ποσό για την νοσηλεία και αποκατάσταση του αδελφού του.
Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο μπορούν να κατατίθενται χρήματα είναι:
ΙΒΑΝ: GR 40 0110 3720 0000 3729 4432 150
       (Εθνική Τράπεζα.    Δικαιούχος λογαρισμού: Βλαχόπουλος Θεόδωρος)
Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΔΣ της Ένωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος 
Χρήστος Μαρινέλης
Αλχίας (ΤΠΖ)
6944857472
Ο Γεν. Γραμματέας
Ελευθέριος Καράτσογλου
Υπλγος (ΑΔΒ)
6973279012


oladeka

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά