Όπου δε φθάνουν οι άλλοι Φθάνουν οι Στρατιωτικοί Ιατροί της Λήμνου


Το πρόβλημα της υγειονομικής κάλυψης των απομακρυσμένων χωριών του νησιού μας έχει αρχίσει του τελευταίους μήνες να γίνεται οξύτατο. Ο μικρός αριθμός των αγροτικών ιατρών έχει σαν αποτέλεσμα να αραιώσουν πλέον επικίνδυνα οι επισκέψεις τους και να μην καλύπτεται ούτε καν το θέμα της συνταγογράφησης,  έτσι ώστε αρκετοί ηλικιωμένοι που δεν έχουν την δυνατότητα της μετακίνησής τους στην Μύρινα, να αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμα και με την καθημερινή αγωγή τους.
Στο μεγάλο αυτό αγκάθι ήρθαν να δώσουν λύση πάλι οι στρατιωτικοί ιατροί. Τις τελευταίες ημέρες κατόπιν εντολών της ιεραρχίας,  υγειονομικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον παθολόγο κ. Λούκα Θωμά, την ψυχολόγο κα Σταυροπούλου Ελένη και το οπλίτη οδοντίατρο κ. Κατσικάκη Απόστολο, επισκέπτονται τα απομακρυσμένα χωριά εξετάζοντας πολίτες και συνταγογραφόντας τους την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.
Ήδη οι πρώτοι  κοινοτάρχες έχουν αποστείλει ευχαριστήρια δελτία τύπου. Ελπίζουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι ένοπλες δυνάμεις να συνεχίσουν να στηρίζουν τους ακρίτες μας.
Υ.Γ. Να  υπενθυμίσουμε εξάλλου ότι εδώ και μήνες το αγροτικό ιατρείο του Αγίου Ευστρατίου καλύπτεται από οπλίτη ιατρό που έχει διαθέσει ο στρατός ξηράς.

Ακολουθεί  ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δάφνης κ. Αντώνης Μπουνας
«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις προσωπικές μου ευχαριστίες αλλά και των κατοίκων της Δάφνης Λήμνου, στον Διοικητή της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχο κ.Ρουμάνη Γρηγόριο στους γιατρούς, κ. Λούκα Θωμά παθολόγο, κα Σταυροπούλου Ελένη Ψυχολόγο και κ. Κατσικάκη Απόστολο Οδοντίατρο που για ακόμα μια φόρα είναι κοντά μας και μας στηρίζουν ενεργά»   


   
limnosreport

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά