Οι στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας στην ΠΟΜΕΝΣ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) ανακοινώνει την ένταξη της «ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» στην Ομοσπονδία.


Το αίτημα της πρωτοβάθμιας Οργάνωσης που έχει έδρα το Άκτιο και εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδες της περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στάλθηκε στην Ομοσπονδία μας, αμέσως μετά την ομιλία του Προέδρου Δημήτρη Ρώτα στην Βουλή των Ελλήνων.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική επιστολή, με την ένταξή της η «ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» συμμορφώνεται πλήρως με  τον ισχύοντα νόμο 4407/2016 που διέπει τον στρατιωτικό συνδικαλισμό.
Η “Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.” είναι η πρώτη ιστορικά συνδικαλιστική Ομοσπονδία που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εν ενεργεία στρατιωτικών με βάση τον νόμο 4407/2016.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Κοινοβούλιο ο Δημήτρης Ρώτας ενημέρωσε για την δράση αστικού σωματείου, το οποίο παραπλανητικά εμφανίζεται ότι εκπροσωπεί τους στρατιωτικούς. Η ΠΟΜΕΝΣ έχει καταθέσει αίτηση ανακοπής του αστικού σωματείου, καθώς λειτουργεί με βάση το νόμο για τους εμπόρους και βιοτέχνες και σίγουρα όχι για τους στρατιωτικούς.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά