ΠΟΕΣ:έχει ξεσπάσει επικίνδυνη έκρηξη επιθετικότητας στο πρόσωπο του Τσουκαράκη



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Αθήνα, 17 Μαΐου 2017 
Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τον επανακαθορισμό των ειδικών μισθολογίων και των επιδομάτων επικινδυνότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από την Κυβέρνηση, έχει ξεσπάσει, για άλλη μια φορά, μία επικίνδυνη έκρηξη επιθετικότητας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών και ειδικότερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη. Αποκορύφωμα της ανελέητης αυτής επίθεσης, αποτέλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017 κατά την οποία ανέπτυξε – μεταξύ άλλων - επιχειρηματολογία για την ανάγκη εξορθολογισμού των επιδομάτων επικινδυνότητας και ειδικά του πτητικού επιδόματος στα στελέχη που αποδεδειγμένα δεν ίπτανται. Παραμένοντας στην ουσία των λεγομένων του και της ξεκάθαρης θέσης που διατύπωσε σχετικά, ως Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, στηρίζουμε απόλυτα τον Πρόεδρό της και με κατηγορηματικό τρόπο διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους και τους Έλληνες πολίτες, ότι μοναδικός μας στόχος και σκοπός είναι η διασφάλιση των συμφερόντων, τόσο των στρατιωτικών, όσο και των ίδιων. Πρακτικές και τακτικές που συνηθίζονταν στο παρελθόν σε άλλους εργασιακούς κλάδους, όπου συντεχνιακές καλύψεις και συμφέροντα, υπό τη σκέπη συνδικαλιστικών φορέων, γίνονταν βαρίδια στον κρατικό προϋπολογισμό, δεν έχουν καμία θέση στις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Τιμούμε και σεβόμαστε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας, πόσο μάλλον εκείνους που τάχθηκαν να ζουν επικινδύνως, είτε λέγονται πυροτεχνουργοί, είτε βατραχάνθρωποι, είτε πιλότοι. Σύντομα, όταν κληθούμε στη Βουλή των Ελλήνων να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για τα επιδόματα κινδύνου, θα αντιληφθούν όλοι και πολύ περισσότερο εκείνοι που βεβιασμένα ορκίστηκαν να βάλλουν κατά του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας διότι δήθεν απεκάλεσε αργόμισθους μερίδα συναδέλφων του, ότι έκαναν λάθος. 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, ως σοβαρό και υπεύθυνο όργανο, που στις πλάτες του σηκώνει την εκπροσώπηση χιλιάδων εργαζομένων υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, κατέχει στρατηγική, όραμα και στόχους, οι οποίοι εδώ και χρόνια θεμελιώθηκαν γερά. Είναι τουλάχιστον αστείο να νομίζει κανείς ότι εξαπολύοντας λάσπη στο πρόσωπο του θεμελιωτή της, θα μπορέσει να καταρρίψει αυτό το οικοδόμημα, μιας και χρόνια τώρα, από εξαπολυόμενη λάσπη έχει κτιστεί. 
Σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, όπου προ των πυλών βρίσκεται νέο πολυνομοσχέδιο, άρθρα του οποίου αφορούν αποκλειστικά το ειδικό μισθολόγιο των Ελλήνων στρατιωτικών, έκπληκτοι διαπιστώνουμε ότι αντικείμενο συζήτησης δεν είναι αυτά καθ’ αυτά τα άρθρα, αλλά η στάση του Προέδρου της Ομοσπονδία μας, Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Αντιπρόεδρος 
Ρεντζούλας Γεώργιος Υπολοχαγός (ΥΠ-Π) 6937441520
Ο Γεν. Γραμματέας 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά