Άκρως ευρηματικοί οι εθνοφύλακές μας στη Θράκη – Εξόπλισαν αγροτικά και κάλυψαν ΙΧ με καμουφλάζ



Την ετοιμότητά τους απέδειξαν για μια ακόμη φορά οι εθνοφύλακές μας στη Θράκη, σε άσκηση που πραγματοποιήθηκε πριν μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, το Δ΄ Σώμα Στρατού, με την 29 Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία, πραγματοποίησε την Κυριακή, 07 Μαΐου 2017, άσκηση Εθνοφυλάκων σε αντικείμενα αντιμετώπισης υβριδικών απειλών.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή Εθνοφυλάκων από τα Τάγματα Εθνοφυλακής Ροδόπης, Κομοτηνής, Σαπών, Ξάνθης, Νέστου και Εχίνου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής τους εκπαίδευσης.

Δείτε φωτογραφίες από τους εθνοφύλακές μας την ώρα της άσκησης και δώστε προσοχή στον εθνοφύλακα που βρήκε αυτοσχέδια παραλλαγή για το Ι.Χ. του.



Όταν το ηθικό είναι υψηλό, όταν οι πολίτες-οπλίτες αισθάνονται ότι υπάρχει πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν θα τους προδώσει, τότε πραγματικά όλοι είναι πρόθυμοι να κάνουν το καθήκον τους στην πατρίδα, γιατί το καθήκον στην πατρίδα είναι καθήκον πρωτίστως προς τους εαυτούς μας.


«Μαθαίνουμε» και μερικές «πατέντες» από τα μέτωπα της Συρίας, όπως πώς το αγροτικό γίνεται φονικό όπλο.


Αυτοσχέδιο καμουφλάζ από τον Εθνοφύλακα στο αυτοκίνητό του, με τον ίδιο να ποζάρει ακριβώς δίπλα.

http://hellas-now.com

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά