Δίνουν νυχτερινή αποζημίωση στους στρατιωτικούς!

ΧρήμαΕιδικά Μισθολόγια: Νυχτερινή αποζημίωση για τους στρατιωτικούς που εργάζονται κατά τη διάρκεια της νύχτα προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή

Η τροπολογία κατατίθεται την τελευταία στιγμή και στόχο έχει να κατευνάσει τις αντιδράσεις που έχουν εγερθεί για το νομοσχέδιο.
Πρόκειται ουσιαστικά για επιτυχία της ΠΟΜΕΝΣ η οποία με συνεχείς παρεμβάσεις τόσο στη Βουλή όσο και στα κόμματα πίεσε για αλλαγές στο νομοσχέδιο.
Ωστόσο όπως αναφέρουν στελέχη της, η ΠΟΜΕΝΣ παραμένει σταθερή στο αίτημα για την απόσυρση του νομοσχεδίου προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση. Με τέτοια επιδόματα δεν λύνεται το πρόβλημα έλεγαν.
armynow
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά