Ο επιτάφιος θρήνος στην Μαγνησία – Περιφορά επιταφίου στο διαδημοτικό κοιμητήριο

Ο επιτάφιος θρήνος στην Μαγνησία – Περιφορά επιταφίου στο διαδημοτικό κοιμητήριο
Τοπικά
0
Κορυφώνεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή το Θείο Δράμα ενώ συρρέουν πλήθη πιστών στους ναούς της Μητρόπολης Δημητριάδος προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή της Αποκαθήλωσης. Παράλληλα πλήθος πιστών θα συμμετάσχουν και απόψε στην κατανυκτική περιφορά του Επιταφίου, που πραγματοποιείται το βράδυ, με σημείο συνάντησης την παραλία του Βόλου.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος τέλεσε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο, το μεσημέρι. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου στο παλαιό Κοιμητήριο της Νέας Ιωνίας.Νωρίτερα, τελέστηκε η τελετή της Αποκαθήλωσης στον Λόφο της Παναγίας Ξενιάς.
Ο επιτάφιος θρήνος στην Μαγνησία - Περιφορά επιταφίου στο διαδημοτικό κοιμητήριο
Ο επιτάφιος θρήνος στην Μαγνησία - Περιφορά επιταφίου στο διαδημοτικό κοιμητήριο
Η Αποκαθήλωση στην Ι.Μ.Παναγίας Ξενιάς
Ο Σεβασμιώτατος χοροστατει στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου. Τα εγκώμια ψάλει Βυζαντινός χορός, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Μιχαήλ Μελέτη.Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας χοροστατείο Σεβ. Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος.
Το βράδυ πραγματοποιείται η έξοδος και η λιτάνευση του Επιταφίου προς την παραλία του Βόλου, όπου και συναντιούνται οι Επιτάφιοι των Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου, Αναλήψεως, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Μεταμορφώσεως Βόλου.
Ο επιτάφιος θρήνος στην Μαγνησία - Περιφορά επιταφίου στο διαδημοτικό κοιμητήριο
Περιφορά του επιταφίου στο διαδημοτικό κοιμητήριο Βόλου και Νέας Ιωνίας

http://www.volosday.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά