Σήμερα και αύριο οι κηδείες των θυμάτων

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν συγγενείς και φίλοι 

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες των στελεχών του Στρατού Ξηράς που έχασαν την ζωή τους, όταν το ελικόπτερο Χιούι στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη έξω από το Σαραντάπορο της Ελασσόνας.

Η εξόδιος ακολουθία του ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα θα τελεσθεί σήμερα στις 11 το πρωί στη Λάρισα.
 
Ο χειριστής του ελικοπτέρου, ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας


Η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού(ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή θα τελεσθεί σήμερα στις 15:00 το απόγευμα, στη Φαλάνη της Λάρισας.

O υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής


Η εξόδιος ακολουθία για τον υποστρατήγο (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου, από όπου κατάγεται.

Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης


 Η εξόδιος ακολουθία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου (ΤΘ) θα τελεσθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου


protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά