«Σ’ αγαπάμε και δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»: Θρήνος στο τελευταίο αντίο του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα

Ανείπωτος ο πόνος και η θλίψη σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Λάρισα, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη της χθεσινής τραγωδίας με το χαμό τεσσάρων στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, με την συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο.
Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι, έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, παρουσία μεταξύ άλλων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

«Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.
«Το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση» δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του εκλιπόντα.

«Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο στις τάξεις των αγγέλων» δήλωσε συγγενής του.
Δείτε βίντεο με δηλώσεις φίλων και συγγενών:


Δείτε φωτογραφίες:



Ρεπορτάζ: Πάνος Γαρουφαλιάς, Επιμέλεια: Απόστολος Ράιδος – Φωτό – video: onlarissa.gr


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/04/20/s-agapame-ke-de-tha-se-xechasoume-pote-thrinos-sto-telefteo-antio-tou-tagmatarchi-dimostheni-goula-foto-vinteo/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά