Η δημοσιογράφος Βάλια Αμπατζή μίλησε στην Διεπιστημονική Διημερίδα για τον Στρατιωτικό τουρισμό


Η δημοσιογράφος Βάλια Αμπατζή  , ιδιοκτήτρια των Στρατιωτικών Θεμάτων , βρέθηκε καλεσμένη εισηγήτρια το διήμερο που μας πέρασε στην Σπάρτη και συγκεκριμένα στην Διεπιστημονική Διημερίδα με θέμα: «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.» όπου ανάμεσα σε διακεκριμένους καθηγητές Πανεπιστημίων μίλησε με θέμα "Τουρισμός μέσα από τις Ένοπλες Δυνάμεις με τη συμβολή της στρατιωτικής δημοσιογραφίας"

Στην εισήγηση της είχε συμπεριλάβει θέματα από τον ΣΞ, ΠΑ και ΠΝ, τα Πολεμικα Μουσεία ,  Τρόπαια κλπ όπως και στρατόπεδα που οδεύουν για κλείσμο στην Πελοπόννησο ενώ θα μπορούσαν να γίνουν στρατιωτικά κέντρα τουρισμού και να γεμίζουν τα ταμεία του ΥΠΕΘΑ τα οποία να διατίθενται για δομές του προσωπικού  και να έχουμε τουρισμό στις πόλεις μας!

Η κ. Αμπατζή έδωσε ιδέες αξιοποίησης και λύσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον Στρατιωτικό τουρισμό στην χώρα μας.


"Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής καθηγήτρια ΑΠΘ κ. Δουλκέρη, τον πρόεδρο της ένωσης συντακτών κ Κουκουλιάτα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Τζανετέα που με στήριξε να είμαι εκεί.

Αυτή η συμμετοχή ήταν σταθμός για την καριέρα μου , ένα άπιαστο όνειρο και με τιμά που βρέθηκα δίπλα σε ανθρώπους που είναι άριστοι καθηγητές πανεπιστημίων."

(η ομιλία  μου αφιερώνεται στον πατέρα μου αξκο ε.α ο οποίος δε βρίσκεται πια στη ζωή αλλά φαντάζομαι ότι είναι περήφανος για μένα και με έβλεπε όταν μιλούσα)

Βάλια Αμπατζή Δημοσιογράφος

ιδιοκτήτρια ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠ ΩΜΟΥ

Παρακολουθήστε το βίντεο με την εισήγηση της και την ερώτηση μια κυρίας του ακροατηρίου αν οι ιδέες της κ. Αμπατζή έχουν εισακουστεί ώστε να αξιοποιηθούν:

 

 
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά